Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstek] Mouseover Macro


Bloodless

Öne çıkan mesajlar

@ad3m

Makro, ilk koşuldan başlayarak ilk bulduğu doğruyu yapacaktır. Yani makro kullanırken birinin üstüne mause'u götürürse diğer bütün şartlar anlamsızdır ve makro mauseover'a renew atar.

Focus'ta dost biri varsa ve mause kimsenin üstünde değilse, kim kimi targetlamış önemli değildir makro her durumda o renew'i focusa atar, gibi gibi.

Yani ortalık ne kadar karışık olursa olsun makrodan yapacağı şeylerin sırasını biliyorsan sorun yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

pve de addon/macro kullanan lamerdir lafı cok aptalca bir laf o lamer diyen arkadaşı bi görelim kac tane realm first u var koysun bi armory. Eğer hardcore pve yapiyorsanız zamana karşı yarışıyorsunuz World first / region first /realm first gibi olayları kovalayan ve sıralamaya oynayan guilderin playerlerı macro/addon kullanır kullanacaktırda. sen haftada bir firelands puglıyosan ya da instance nerflendikten sonra ez-mode kesmeyi planlıyosan kullanmazsın macro o ayrı ama ben harcore-pve ciyim diyipte ne macro ne addon kullanmıyorum diyen anca yalan söylüyodur. pvp olayına hiç girmiyorum bile macro orda cok daha önemli.


konuyu adam gibi okursanız macro kullanmayan noobdur, target seçerek heal mi atılırmış diyenler var. ben de gayet atılır dedim işi saptırmanın manası yok. pve için hele mouseover macro gibi macrolar aman aman fark yaratacak bir şey değil. ha cooldownları kullanmak için elbette macro kullanırsın o ayrı. orc shamanla mesela bloodfury+trinket gibi macrolar olmazsa olmaz. ama böyle tek tuşa basayım her şeyi yapsın gibi macrolar tam tersine hard core raiding için zararlı şeyler. ani karar verip ani tepkiler vermek zorundasın, macronun insafına bırakamazsın herşeyi.

ayrıca şurada türk oyuncular içinde kaç tane world first yapan var da achive istiyorsun, illa bi first istiyorsan zamanında sattığım hesapla ulduar hard mode realm first yapmıştım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ahmedinejad

konuyu dikkatle okudum sölediğim laflar da sadece snn içindi zaten "pve de macro kullanan yetersizdir" demişsin sadece bu lafına istinaden o yorumu yaptım ilk mesajında trolluk yerine ustte attığın gibi içerikli bir mesaj atsaydın zaten yazmazdım aynı şeyleri söylüyoruz tek tus dps/heal falan konusunda tamamen katılıyorum insiyatif herzaman oyuncuda oluck onun dısında hayatı kolaylastıran macrolarda olmazsa olmazı oyunun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...