Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemalarda 3D Furyası


Masticore

Öne çıkan mesajlar

3D çekilen filmler güzel oluyor da Clash of The Titans yada Karaib Korsanları gibi sonradan çevrilenler yalan tabii. Yinede öyle çok rahatsız etmiyor beni 3D.

Gerçi Avengers fln 3D olmasa koymazdı hani. Öte yandan The Hobbit mesela gayet 3D giderim kesinlikle. Avatardan sonra o kadar kötü 3D film çıktı ki kendi kendilerine bok ettiler sistemi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugun geldim daha immortal diye bi filmden
yalan 3d'lerden biriydi 3-5 sahnesi 3d geri kalanı normaldi. gözlükleri çıkarıp izledim zaten çoğunu.

bide cinebonus yine kiralama işlemine geçmiş, 2tl alıp sizden gözlükleri çıkarken bırakmanızı istiyorlar, eve götüremiyoruz artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sinir olduğum nokta dalga geçer gibi bilet alırken 3D gözlüğünüz varmı diyorlar. Tabiki yok diyorsun. O zaman 3,5 tl de 3D GÖZLÜĞÜ KİRALAMA BEDELİ diyor. Çıkışta atıyorsun filan. Filmde 3D nin hakkını verecek birşey olmamasını bırak en çok buna sinir oluyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi iyi ki 3d izlediğm dediğim galiba tek film dünyanın merkezine yolculuk.
gerisini başım ağrıdığı için çıkarıp bulanık izliyorum. çok sıkıcı sanki her film 3d izlenmesi gerek gibi her gişe filmi de 3d salonlarda gösteriyorlar. galiba o kelle başı kaktırdıkları 3,5tl'nin hesabındalar.
gerçekten iyi ki 3d filmi izliyorum diyen var mı? (meraktan soruyorum hiç bir ironi yok :) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değişiyor filmden filme, resident evil fena değildi ama thor feciydi mesela. aksiyon sahnelerinde ne oluyor anlamadım bile thor'da. bulanık böyle millet birbirine vuruyor ama kim dayak yiyor belli değil.

şu teknolojiyi önümüzdeki 5 senede filan oturtabilseler bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an ki 3D filmlerin çoğu Konsoldan çakma PC oyunları gibi. Sinema salonları da iyi para kaldırdıkları için genel olarak 3D gösterim tercih ediyorlar. Olan yine bize oluyor.. Getiriyorsun filmi ki iyi bir başarı beklenen bir film ise koy 2D seans da isteyen orada izlesin. Sinemadan çıkmayan ben sinemaya gitmez oldum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3d teknolojisi genel olarak beni çok cezbetmiyor. Açıkçası 2d filmi ben tercih ediyorum. Ki Avatar dışında da 3d teknolojisini adam gibi kullanan film (animasyonları saymıyorum, normal filmlerden bahsediyorum) de pek gelmedi. Avatar'da hakkaten müthiş kullanmışlardı, ama mesela Clash of the Titans'ta bayağı çakmaydı, tam 3d de değil üstüste 2 layer vardı sadece. Diğer filmlerde de tırttı.

O yüzden bu teknolojiyi gerçek anlamda beceremeyen bi zahmet hiç bulaşmasın. Becerebilenler (yani umarım olur ileride Cameron tek kalmaz) için de hem 2d hem 3d opsiyonu olsun.

Hoş, her yeni teknoloji gibi kamuoyu direncini kırmak için biraz "zorlama" şekilde dayatıp zihinleri alıştırma sürecindeler, insanlar alıştıktan sonra da toplumsal etkiyle "bu daha iyi" diye kabullendirecekler otomatik olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim hiç başım ağrımıyo 3d'de, parası da çok koymuyo ama o kadar kalitesiz çekiyolar ki 3d'yi. şimdiye kadar izlediğim sayılı film dışında güzel kullanıldığını görmedim. özellikle karayip korsanlarında galiba çok dikkatimi çekmişti bu, 3d mi diye gözlüğü çıkarıp bakmıştım başlarında. sanırım sektörün yeni olmasından çoğu yönetmen de hakim değil daha 3d tekniğine, iyi kullanamıyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

sayılı filmler hangileri ki? Avatar dışında film olarak var mı ki 3d'yi kullanabilen?

animasyonları saymıyorum.

mesela ilk gelen 3d filmlerdendi ama beowulf'un 3dsi baya güzeldi. o zaman bu ilk sinema izleyenlerin trenden korkma olayını falan hissetmiştim :)

onun dışında şimdi aklıma gelmedi ama bir iki iyi film vardı yine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...