Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

practice partner başlığı?


sir

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar,

team liquid'de böyle bi thread var, biz de kendi çapımızda başlatsak mı? insanlar lig durumlarını, antreman yapmak istedikleri match-upları falan yazabilirler, bi de işte karakter kodunu falan yazarlar, ortam şenlenir vs vs practice partner olayı epey faydalı bence. ne diyonuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel fikir bence de yani o kadar çok kişi miyiz bilmiyorum hani buradan biri tanışsa yeni oyuncular çıksa hoş olurdu da zaten adam akıllı oynayan Türklerin çoğu Tur-1'de ben her girdiğime 1v1 yazıyorum da arada sırada cevap veren oluyor :D sonuçta custom atmak ladder atmaktan genelde çok daha zevkli saçma sapan cheese falan çok yok vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek mantıklı cevap "gerenk yok, TUR-1'den falan buluyoz, burda çok kişi yok zaten" diye işaretledim tek benim oyum varmış :D en üstteki oyuncular zaten birbirinin f listinde oyun atabilecekleri 1-2 z 1-2 p 1-2 t anca var, orta seviye düşük seviyedekilerin ise çoğu paticiği bilmiyor, onlar için kanaldan anlık bulmak çok daha iyi. keşke 20 tane high masterımız olsa da adam gibi kasabilsek aramızda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...