Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyarıcı


Manwe

Öne çıkan mesajlar

Herkes deniyor benim bildiğim kadarıyla. Tabii uyuşturucu bağımlısı olmak ve denemek arasında çok ince, tehlikeli bir çizgi var, ayağın kayarsa geçmiş olsun. Tabii damar falan da demiyorum öyle mokunu çıkaranların sonunu görüyoruz. Ne bileyim belki hayatında 1 kere kubar denersin, mari denersin ama fazla diil. Dediğim gibi hoş değil yine de uzak durmaya çalışılmalı elinden geldiğince. Sonuçta keşler bu işleri yaparken ne kadar komik duruma düştüklerini bilmeyen insanlar. Çevremden biliyorum yani ne kadar komik duruma düşebildiklerini acıyorsunuz bir yerden sonra =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence etrafınızda kullanarak buldğunuz kişi bağımlı değilse acele etmeyin yargıya varmakta, kendim böyle şeylerle hiç işim olmamakla beraber hayata bir kere gelindiğinden her şeyin denenmesi taraftarıyım fırsat varken, tabii mokunu çıkarmadan ve tabii, bunlar benim fikirlerim sadece =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm aslında kafa yapmak için niye içiyolar anlamıyorum.
o kadar dertliysen git meyhaneye çek dublerakıyı . daha etkili çözüm diye kullanıyolar ama garip bi durum ya.hiç kullananların yanında bulunmadım ve kullananlardan da nefret ederim zaten. adı üzerinde bağımlılık![hline]Long lost words whisper slowly to me
Still can't find what keeps me here
When all this time i've been so hollow inside
I know you're still there


[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 21 May 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gençlerin de gittiği nargile cafelerde bile ot servisi yapıldıktan sonraaa... millet keş yetişiyor be! bırakın şu alışkanlıklarınızı da cebinizde biraz para kalsın ay sonuna :-P (sağlık da cabası)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn©
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de, adama sefil muamelesi yapıp tekmeleyip bela okumanız onu o bokun içine iyice sokacaktır (küfür için afedersiniz), bir kerelik denemeye gelince deneyin, zararlıysa 1 kere olsun sev sevme bil ya, merak edeceğine, ki çoğu kişinin etrafımdaki başlama sebebi MERAK bir kere deneyin ne haltmış, anlayın meredin ne olduğunu sonra bir daha yapmayın ama![hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi 30 mesaj yaptın doldurdun forumu diyeceksiniz de, açık olsun istiyorum demeye çalıştığım, sakın kimse beni uyuşturucu savunucusu falan gibi görmeisn keşleri ben de sevmem hallerine çok acıyorum, demek istediğim hayat boyu bir şeyi merak edeceğinize merakınızı hep giderin. Mesela babam bana 12 yaşımda araba kullanmayı öğretti, 14 yaşımda rakı masası kurardık babamla, adamın bunları niye yaptığını bilmezdim ben sonradan anladım, biliyor musunuz kaç kişi var motor alacam hevesine kaç sene bekleyip 18'inde aldığı gün kaza yapan? Her şeyi bilmek lazım ama abartmamak lazım, bilginizde olursa içinizi kemirmez o şey, dediğim gibi ben de keşleri sevmem öyle her ortamda muhabbeti bırakmış kendinden geçen herifleri, Bonepart'ın da dediği çok doğru ot içen kaç tanıdığım var yetiştiren arkadaşlarım var dolu, okulda içen var diyim ben size düşünün yani =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ot gibi hafif uyarici/uyusturuculari icmenin zarari sudur :

insan bagimlilik yapici ozelligi yuzunden bu cihazlara alisir bu bir. ama esas onemli olan sey sudur, can sikintisini ya da moral bozuklugunu gidermek icin bunlari kullanmaya alisan kisi, hayatinda gercekten cok buyuk bir felaket - sikinti yasadiginda aldigi maddenin icine dustugu cok buyuk bunalimi unutturmaya yetmedigini gorerek daha agir uyusturuculara yonelebilir. her insanin hayatinda bir ya da iki kez boyle buyuk kotu olaylar olur. o yuzden, ot kullanmaya alismis kimseler bu durumlarda yuksek etkili maddelere meyillenmeye daha egilimli olurlar.[hline]www.mizzah.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğunuzun fikrine katılamıyorum. Kullanan kişileri yargılamayın, dahada batar diyorsunuzda, zaten bir kere kullanmaya başlayan üstüne üstlük devam eden adama benim diycek sözüm yoktur bırakırım arkadaşlığıda.Arkadaşlığımı haketmez o adam benim. Daha azıma sigara değmedi(küçükken meraktan aldım ağzıma bir kere oda öksürmemle son buldu).
Lol ayrıca herşeyi bir kere deneyelim mantığı nasıl bir mantıktır anlıyamadım. Uyuşturucu hakkında tartışmıycam , kesinlikle uzak durulması gereken birşey. O kadar türk filmi yapıldı hiç mi ders almıyorsunuz. Ayrıca ben dinsel yönünede önem veririm. Dinle çok alakam yok yani dinci,tutucu falan değilim. Ama yaptığım işleri her yönden düşünürüm. Bu kadar şey yazmışsınızda, uyuşturucu kullanmanın mantığını açıklıyan yok. Çok merak ediyorum.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturucu kullanmanın herhangi bir mantığı yok, açıklanacak bir şey de yok çünkü kullanmayı savunan bir kişi de yok ortada. Uyuşturucu bağımlılığı korkaklıktır. Uyuşturucuyu kurtunulması zor bir dert gibi düşün, zor gününde arkadaşını "benim arkadaşlığımı hak etmiyor" diye yarı yolda bırakıyorsan kendi arkadaşlık değerlerini de ölçmelisin diye düşünüyorum. Amacım dikine gitmek değil sadece kendi düşüncelerim bunlar. Hayatta her şeyi bir kere denemek de çoğu insanı bu maddelerden korur, sigaraya başlayanların %50'si en azından ne olduğunu, nasıl rahatlattığını meraktan başlar, denemeyen insanların en az %60'ının da nasıl kafa yaptığını merak ettiğinden eminim. Bunu içinize atçağınıza tadını bilin bir daha da içmeyin diyorum. Zaten mantıklı düşünen biri ikinci defa denemez. Burda da çoğumuz çocuk değiliz, bu materyallerin büyülü olmadığını, bir kere nefes aldığınızda ömür boyu krize girmediğinizi hepimiz biliyoruz. Alışkanlık haline getirmek/getirmemek tamamen sizin elinizde. Böyle bir forum içinde tartışılması çok tehlikeli bir konu tez zamanda kitlensin derim yaş ortalaması o kadar da uygun değil uyuşturucu tartışmak için...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 21 May 2003 22:59 tarihinde demiş ki:
benim etrafimda cok var kullanan.
azcik yapti kafa, bida yaparmiyim? yapmaaaam. tercih edenler nicin tercih ediyor dersiniz? tabiyiki migde bulanmadan 'sarhos' olabildikleri icin.[hline]Hangisi daha iyi?
Azmodai...

Hah çok iyi bir noktaya değindin. Sigara bağımlılığının da kökünü ben buna bağlarım. Sabah 9'da viski açıp içebilir misiniz? Tabii ki hayır piskopat derler, ancak sigara içebilirsiniz, kaslarınız rahat dimi? Sigarada sınır yok, içkide kendi koyduğunuz ister istemez bir sınır var. Bağımlılığın kökü de burda başlıyor, aynı şekilde uyuşturucu kullanan adam da bütün sınırlarını kaldırdığı için istediği zaman yapıyor ve vaz geçemiyor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...