Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift yeniden 4.99 Dolar


alabandes

Öne çıkan mesajlar

Rift Sonbahar etkinliği olarak mevcut olan tüm oyun paketlerinde ,belli oaranlarda indirime gitti.Normalde 14.99 Dolar civarında olan Standart Edition ( Standart Paket ) ,kısa bir süreliğinede olsa tekrardan 4.99 Dolar olarak açıklandı.

Ashes of History Edition adındaki paketi ise 24.99 Dolardan 14.99 Dolara indirilmiştir.Trion un yeni Oyuncular için yapmış olduğu bu indirimler sadece önümüzdeki 1 hafta boyunca geçerli olacaktır.12 Ekim 2011 Tarihinde de başlıyan bu indirimin bitiş Tarihi ise 19 Ekim 2011 dir.

Oyunu denemek ve görmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Rift Oyunun Orjinal Web sayfasından Oyun hakkındaki diğer güncel bilgilere ve Kampanya detaylarına buradan ulaşa bilirsiniz :

Rift Web Sayfası
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız sadece oyunun fiyatı 4.99 Dolar ! ayrıyetten Oyunun 1 aylık oynama süresinide eklediğimiz zaman 19.99 Dolar oluyor.Toplamda ödemiş olduğunuz 19.99 Dolar ile 1 Aylık oyun süresi + Oyunun Standart Edition paketini almış oluyorsunuz .Normal de ödemeniz gereken tutar 29.99 Dolardır.Bu kampanya ile totalde 10 Dolarlık bir indirim kazanmış oluyorsunuz.

Bu linkten1 Aylık Oyun süresi + Seçmiş olduğunuz paketin indirimli fiyatlarına bakabilirsiniz : Kampanya Sayfası

Bu arada bu kampanya ile oyuna başlamak isteyen olursada bir de Guild önersi yapayım :

Oyun içerisinde Bloodiron serverında bulunan , Defiant olarak oynayan Neferi Layemut adlı Türk Guildini önerebilirm.Ben bu aralar aktif olarak bu oyunu oynıyamasamda, Guildin içinde bulunan Oyuncuların gerçekten yardımsever ve Oyun hakkında Tecrübeli insanlar oldukalrını çok açıklıkla söyleye bilirim.

Kullanmış oldukları Team Speak serverına gidin istediğinizi sorun bıkmadan usanmadan saatlerce oyunu anlatıyorlar:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...