Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Lyricleri albümler ile birlikte yollayabilsek ?

Predator

Öne çıkan mesajlar

Lyric'leri direk albüm yollarken yollayabilsek güzel olmazmı ? Mesela 20 tane slot olur(fazla şarkı varsa ek bir şeyler yapılabilir) şarkı isimleri üstteki bir haneye yazılır, her şarkı ismininde altında boş bir bölüm olur oraya şarkı sözü eklenir.

Şarkı sözlerini tek tek yazması azcık zor oluyorda, böyle olsa iyi olur. Hemde o kadar albüm ekleyip , başkası şarkı sözlerini doldurmaz. Şahsen puanımıda almak isterim[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

albumu eklerken altta "Lyrics Reference Source URL" die bisi war oraya sarki sozlerinin bulundugu siteyi yazarsin wastiee veya volfi'de eger usenmeyip kiclarini kaldirirlarsa kendileri lyriclerle birlikte albumleri eklerler...

biraz daha uzun surer database'e eklenmesi malum adamlar c/p ile ugrasamio bazen isleri gucleri war... ama nasil olsa son zamanlarda insanlarin amaci dbsi kisa surede genisletelim degil, notamizi alalim oldugu icin buda senin icin pek bi sorun teskil etmez sanirim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

boyle olmasi daha iyi sistemin; cunku bazen albumleri decline etmemiz gerekebiliyo falan, bo$una kasmi$ olmuyosunuz.

bi albumun liriklerni toptan yollamak icin, album sayfasinin altinda "submit lyrics of songs w/o lyrics in this album" diye bi link var, ona basip kullanabilirsiniz

evet, insanlarin lirikler icin atlamalari sorun te$kil edebiliyo yollayan kullanici acisindan; ama eglenceli diil mi once kim submit etcek diye yari$mak; hehe :) cok yollanmayan (ama dinlenen, sevilen) $eyleri submit ederseniz ba$kasi atlamiyo genelde sozleri icin (mesela metal $arkilarin sozleri aninda submit ediliyo, ama daha genel dinleyicisi olan $eyler pek submit edilmiyo ne hikmetse, albumu submit edilse de sozlerini yollayan ayni ki$I oluo falan genelde,ne bilim, bi soundgarden mesela, bi tek arcane yolluyo, ama herkesin seve seve dinledigine eminim :p)[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

Bende nefr ilen PM den sorduum bir mesele idi mesela şimdi bu source url verdik diyelim aynı yerde alttaki comments bölümünede (source ile birlikte) lyricleri yazıp yollasak daha kolay olmazmıdırmı?[hline]---------------------------------------------
RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

soundgarden'i ben arcane'e biraktim dun gece :P cocuk ugrasmis yollamis nota alacak di mi :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

illa sozlerni yolliycaksaniz tek tek c/p ederek, correction olarak yollanmasi, bizim daha fazla i$imize geliyor. correctionlari tek tiklamayla veritabanina gecirebilirken; ayrii yollanan $arki sozlerini c/p yaparak ve 3 sayfa gezerek her $arki icin, gecirebiliyoruz veritabanina.

ki; album eklendikten sonra o albumun butun sozlerini tek form doldurarak gondermeniz mumkun. sizin icin sure degi$miyo (tek degi$en $ey album eklendi mesajini beklemeniz arada), bizse her $arki icin 3 sayfa dola$ip ve c/p kascagimiza, her $arkinin correctionunu tek tiklamayla veritabanina gecirebiliyoruz.[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh o işin zevkli tarafı...

Aslında burda sorun c/p i kimin yapacağı sorunu anladığım kadarı ile siz koca bir forumla ilgilendiğiniz ve bizde sadece Lyricz ile ilgilendiğimiz içinden dolayı mantıklısı bizim yapmamız sanırım zaten ısrarcı olmadım hiç :D[hline]---------------------------------------------
RK1
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 21 May 2003 00:54 tarihinde demiş ki:
Vasti öyle diyonda ne eklersem ekliyim hemen kapış kapış gidiyor. Pek dinlenildiğini düşünmedğim şarkılar bile şakır şukur ekleniyor :)
benim de ilgimi ceken sey o :) bak; ne olursa olsun, metal $arkilar kapi$ kapi$ gidiyo (pazar sanki euheuhe :p), hemen yollaniyo sozleri

ama herkesin cok sevdigi, boyle klasikle$mi$ gruplarin $arkilari nedense submit edilmiyo falan :)

mesela; cranberries $arkilari 10 Nisan 2003 'e kadar yokmu$ sitede, o gun yollamI$ birisi. cranberries 'i dinlememI$ ki$I oldugunu sanmiyorum paticikte ama (hastasidir ya da diildir, ama herkesin dinlemi$ligi vardir).[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

Efem bu meseleye Pop (veya Pop-Rockta olur) veya türevi müziklerin uçuculuğunu ancek 40 senelik tarihi olan müziğin (Hard-Rock ve Heavy Metal) her ortamda ayakta kalabilmiş olması yani içeriğin mühim olduğunu hatırlatarak noktalamak isterim.

20 sene sonrada kapışılacak bunlar yane :D[hline]---------------------------------------------
RK1
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe vasti o cranberriesleri ben yolladım coldwind de doldurma işini devralmış :) Sitedeki ekşisözlük plugin'ini çektim. Baktım Zombie yok sitede, hatta hiç bir albümü yok direk işe giriştim.

(Ha bu arada ben Track listi doğru yollamıştım siz karıştırmışsınız hehe :-P )[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...