Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S3


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
telefon konusunda özellikle bu smartphone olayında ciddi bir bilgisizlik ve kültürsüzlük sahibiyim o yüzden saçma sorularımı göz ardı edebileceğinize inanıyorum. şimcük;

konunun neredeyse tamamını okudum sormak istediğim bir kaç soru var öncelikle telefon genel olarak nasıldır 1 sene ve üzeri kullanan arkadaşlar memnunlarmıdır genelde çıkarttıkları arızlar ve geri dönülemez hataları nelerdir basit bir şekilde alabilirsem iyi olur.

bu telefonu internetten okudum ve inceledim ancak hız düşkünü bir insan olarak telefondaki bu kayma, su dalgalanması, incik boncuk sesleri gereksiz işlem yapan her türlü animasyon ve sesi kapatabiliyormuyuz? ve telefonu sahip olduğu özellikleri istediğim şekilde kapatarak ne kadar daha hızlandıraibliyoruz. şuanda nokia n82 kullanan biri olarak soruyorum işe yararmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wifi ve mobil bağlantı gün boyu kapalı, telefonla günde 5 kere zor görüşme yaparım. 2 günde toplasan yarım saat film izledim, 1 saat civarı da şut çekme oyunu oynadım. batarya %10a düştü bile. güç tasarrufu hep açık, ekran parlaklığı da %30larda. ayarlarda bir yanlışlık mı yapıyorum sizde durum nedir? bir de screen shot nasıl alınıyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...