Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Sahipleri arasina bende katildim ama..


Mix

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaslar
bugün dogum günümdü ve bana yillardir istedigim bisey alindi:)(kedi)
Bu kedi cok guzel cok tatli fakat biraz sorunlarimiz var. Kucagimda uyurken cis molasi icin (yada kaka bilmiyorum hafif sivi hafif kati bisey:) ) kumuna dogru kosarken altina kaciriyor.Yani yere. Istemedigin birsey yaparsa bi gasteyi rulo yapip hafifce kafasina poposuna falan vur dediler. Simdi ben bu kedinin yerlere isemesini ve kaka yapmasini istemiyorum fakat oda isteyerek yapmiyor heralde cunku kuma dogru kosarken yerlere yapiyor. Ha birde poposunu silerken hic rahat durmuyor cok zorluk cikariyor ne yapmak lazim:)
yardim bilgili arkadaslar yardimci olsun lutfen

[Bu mesaj -Mix- tarafından 10 Şubat 2003 05:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimkilerin bir arkadaşı tatile çıktığından kedisini bize bıraktı.
Ben böyle bir kedi hiç görmemiştim.Ne yavru ne de büyük.. tam ortası.Kediler yavşak olur ama bu öyle değil.Kendini sevdirtmiyor.Hoşlanmıyor sevilmekten.Ama çoook oyuncu.Elini sallasan aha oyun var bana diyor atlıyor.
Çok ta yaramaz.Tırmanmadık yer girmedik delik bırakmadı.[hline]
I came into this world as a reject
Look into these eyes then you’ll
See the size of the flames


kings of chaos
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm normalde yavru kedi bile olsa altına kaçırmaz, yani 5-6 dan fazla kedi baktım kaç yıldır hiçbirinde yoktu böle bi alışkanlık :) hatta birine klozeti kullanmayı öğrettim. Anca mesela evde alakasız bi yere yapmaya başlayacakken sen tutarsın koşaraktan kuma götürmeye çalışırken oda yere yapar havada taşırken o normal :)

bide anladığım kadarı ile ishal olmuş, betonda falan yatmasın, aynı bizim gibi üşüyolar, bi sepet alın :)

bi veteriner kontrolünden geçirin, sokak kedisi ise pek sağlıklı olmama ihtimali var, ama geçer iyi bakılırsa. (athee?)[hline] Cybron2
- Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Off bu forumda efsaneler arasinda yer alir. O cevaplar nedir oyle :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!


Querquobad Quane [SnowLords]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...