Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlamayı düşünüyorum


Spartan

Öne çıkan mesajlar

selamlar. daoc dan sonra yeni başlayacak bir mmorpg arıyorum.lineage2 de alternatiflerden biri.. soracağım birkaç bişey var.. oynamış arkadaşlardan, oyun sadece mob kesmekten ve armor, silah alip, pvpde bunları kaybedip tekrar kasip tekrar almak şeklinde diye duydum. oyun bu kadar tekdüze mi?

Grafikleri çok güzel, özellikle de karakterler çok hoşuma gitti.. bakalım her ihtimale karşı download u başlattım..ne diyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunu hem cok severken hem cok nefret edebilirsin oylede garip bişi
Oyunun güzel yanları herseyin serbest olması yani bu oyunda dolandırıcılar, dilenciler, katiller, çinliler (1 adena için heryerlerini satarlar ) aklına gelebilecek herşey var güçlü ve parası olanın hayatta kaldığı bi dünya.
Sürekli lvl kasma olayına gelince evet level kasmak çok zor ve oyunun büyük kısmı bunla geçicek. Ama sıkıldığın zamanlar ticaretle uğraşabilirsin yada newbee townlara gidip pk oldurebilirsin. Castle siege ve pvp oyunun ana hedefi ama castel siege ye katılmak için en az lvl 55+ olman lazım heralde bana daha nasip olmadı valla :)[signature][hline]Cellat lvl 38 Human Rogue
Bogachan lvl 38 Orc Monk
Babacan lvl 27 Dwarf Artisan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla başlasammı yine diyorum ama yine sıkılcam sonuçta kasılmıyor abi gece 12 sabah 9. yaklaşık 3 ay bole kastım her gun!.

Level 52 oldum ama nasıl oldujm bende anlamadım.benmi oldum omu bilmem. grafkleri kesinlikle mukemmel ama bi yere kadad lvl kasılıyor.sıkıntı bastı yani. siz bilirsiniz.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...