Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna tad katıcak küçük sürprizler & dm tipleri vs


hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

2 session yaptık yeni bi campaigne başladık 4 kişi. böyle oyunun içine çok zaman almayacak baymayacak tadımlık eğlenceli değişik şeyler koymak istiyorum. işte puzzle olur o tarz bilmeceli bir şeyler olur böyle kullandığınız şeyler var mı? birde genel olarak tipler verebilirsek hoş olur oyunu canlı ve ilginç kılmak için.

ha birde hiç korkumsu şeyler kattınız mı oyununuza ve grupta bir korku yada gerilim duygusu oluştu mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok yapılmıstır ama güzel bişe ben seviyorum oyuncular arasına fitne fesat karıstır. Rolüne cok kaptıran biri varsa onun boslugunda digerlerinin istemiyecegi bir secime götür.

vaktin coksa bir senaryo bitmeden 1-2 senaryoyu daha baslat ne nerede kafaları karıssın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Saman kağıtlar olur, devlet dairelerinde bir ara bayağı kullanılırdı. Matbaacıya gidip bir tomar bulup aldım onlardan. Kemeraltı'nda da mühür mumu basmak için istediğim görselde mühür yaptırdım. Kırtasiyeden de iki kutu mühür mumu aldım. Bu mühür mumunu normalde İzmirCon zarfları için kullanıyorduk, kendi oyuncularım için de kullandım.

Matrondan görevle ilgili açıklamalar grup liderine gönderiliyordu oyun içinde, tasviri bitirdikten sonra elimle yazıp mühürlediğim scrollu oyuncuya verdim.

Oyun bittikten sonra yazdığım tam senaryoyu gene bu kağıtlara bastırıp mühürleyerek oyuncularıma dağıttım hatıra olsun diye.

Oynattığım sistem Mouse Guard. Kilden fareler yapıp oynadıkları karakterlere benzetip boyadım. Oyun sırasında combat çözülümleri için modellerini kullandılar. Oyun sonrası da onlara hediye ettim.

Bu sene aklıma henüz değişik bir fikir gelmedi. Gelirse de uyguladıktan sonra yazarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...