Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP ve Bozuk Slave'ler


Qui

Öne çıkan mesajlar

İki kere başıma geldi 1 hafta arayla, tesadüf değildir heralde.

XP kurulu bir sisteme, bad sector'lu bir ikinci hdd takınca XP açılış aşamasında biyerlerde çöküyor.

Takılan ikinci hdd'de kendi başına açılamasada içindeki bir çok dosya sağlıklı ve sistem disketi ile boot ettiğinizde içeriğini görebiliyorsunuz. Aynı şekilde win98 olan makinaya bağlarsanızda 98 açılıyor ve sağlam dosyalara erişiminiz oluyor.

XP bug'ı?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@
ICQ UIN: 1957744
MSN Messenger: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yaşa windows 2ooo :D Valla acaip bad sectorlu bilgisayar açılırken smart hatası veren bir hdd sorun çıkarmıo win2k'da.

XP denemedim ama win2k da sorun çıkmıo :D Bence win98 yada ME kullanan kalmasın herkes win2k'ya geçsin. Gerçekten win98'den hiç farkı yok sağlamlığı dışında.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni kurulmus temiz bir sistemde My Computer' in not responding verdirmeyi Bill Gates nasıl başarmış bilemiyorum ama ME de becermişti. XP ye gelince bazı problemleri gercekten var bu dogru ama win2k haric hepsi XP den problemli sitemlerdir. 98 de mavi ekranla gunde en az 2 kere karsılasırsınız. ME de Not responding ve mavi ekran problemi zaten adama gina getirir. Acayip kitlenir felan. Win2k guzel ama gelgelelim hem XP den yavas calısıyor (p4 sistemlerde) hemde multitasking olayı biraz zayıf. XP ile 98 ve ME yi karsılastırmayın cunku 98 ve ME tam olarak bir işletim sistemi bile degildir. Onların kullandıgı işletim sistemi DOStur ve 98 ve ME dediginiz sey bir tür kılıftır. XP surumde windows artık DOS ustune bir kılıf olmaktan cıkmıstır.
Ben acıkcası Microsofttan nefret ederim ama bugune kadar en begendigim isletim sistemi de win2k dir ama hız ve multitask eksikleri beni kahrediyor acıkcası su aralar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...