Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapasite ve İstanbul Galaxies


sldsnake

Öne çıkan mesajlar

türkiyede açılma şansı oldugunu sanmıyorum,

bunun en büyük sebeblerinden biri türkiyenin komsuları ile olan dış hatları çok kötü olması. Direk olarak net baglantısı olan komsu bir ülkemiz yok, ayrıca trda acılan bir server türkçe agırlıklı olacagından oyuncu potansiyelide az, pazar payı az.

o yüzden kolay kolay hiç bir mmorpgyi türkiye icinde acmayı dusunduklerini sanmıyorum.

biz zamanında çok ikna etmeye çalışmıştık osiyi, oradan biliyoruz. adamlar gelip araştırma yapıyorlar, bakıyorlar türkiyeden mesela komsusu ne var? yunanistan var. İnceliyorlar tr-yunanistan arasında net baglantısını, bi bakıyorlar baglantı kurmak icin taa amerikayı dolanıyorsunuz,

diger komsularlada durum böyle.

bunu gorunce woa diyip gidiyorlar :)

trace atın komsu ülkelerdeki sitelere, oncelikle amerikaya gittiginizi amerikadan oraya ulastıgınızı goreceksiniz. Mesela atinada host edilen bir siteye ulamaya çalıştıgınızda buradan öncelikle bi amerikaya ugruyorsunuz ondan sonra amerikadan atinaya gidiyorsunuz,

tabiki bu bol bol lag ve packet loss demek.


ayrıca mmorpgin zevki farklı kültürlerdeki insanlarla birlikte oynamak, bi nevi özeelllliiiibuuuabiiiiii :)


çinlisi ile alış veriş edip japonu ile pvp yapacaksanız veya tam tersi işte :) ne kadar farklı kültürden insanı toplayabilirseniz o kadar eglenceli oluyor.


mesela futbolda dünya 3. olan türk milli takımı şerefine giyiyorsunuz kırmızı-beyaz kıyafetleri brit banka gidip we are the champs soyluyorsunuz, orada sizin yendiginiz ülkeden gelen insanlar var, onlar size laf atıyorlar siz onlara atıyorsunuz en sonunda gidip fel facetde derdinizi hallediyorsunuz :)

mmorpgleri en kalabalık serverda oynamak gerekli, ne kadar fazla insan ve ne kadar farklı kültürde insan varsa, o kadar zevkli işte.

[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

[Bu mesaj karakedi tarafından 09 May 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten türkiyeden en fazla 500 kişi girer. İzin alsalar bile ben 500 kişilik (herkesin aynı anda serverda olsa 500 ki bu sayıda bence yüksek) serverda oynamam. Bir adamla karşılaşana kadar ne kadar süre geçer bi tahmincik lütfen. Ayrıca oyunun zevki kalabalığında[hline]Diaboli virtus in umbust est
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sony ve Lucasarts'dan alınan bilgiye göre:

Herhangi bir SOE/Lucasarts MMORPGsi için Türkçe ve Türkiye serveri açılması için 10,000 adet para ödeyen account gerekli.

Bu arada Türkiye'den bağlanan oyuncular için lag ve ping sürelerini iyileştirmek üzere oyun üreticisi firmalar sonbaharda sonuçlanacak bir çalışma yürütmektedirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...