Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınavsız İkinci Üniversite uygulaması


ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Açıköğretim fakültesinin böyle bir uygulaması vardı; lisanstan mezun veya okumakta olan kişilere sınavsız açıköğretime kayıt hakkı tanıyordu; ( gerçi sınav olsa ne olacak onuda bilmiyorum ÖSS'te 2002'de girmiştim o zaman açıköğretim puansızdı ) Şimdi ben çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans tezi yazıyorum ama yakında bitecek; ufaktan sosyoloji okusam açıköğretimden diye bir fikir geldi. Acaba devam ediyor mu bilen var mı? Sitesine baktım 2010'daki başvuru tarihleri falan var update edilmemiş site yoksa uygulamayı kaldırdılar mı? Mail attım dönmediler; zaten tatil oldu. Bilen varsa teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sırf amcalar teyzeler etrafta bizim bilmemne oğlan/kız 2 üniversite bitirdi pek akıllı maşallah diye gezindiğinden bir de fazladan bir alanda daha 3-5 bişey okurum bahaneyle diyerekten kayıt olmayı düşünüyorum ben de :D Ua ilişkiler veya sosyoloji olur bakacağım bir vakti geldiğinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu üniversitesi bu aöf sayesinde topladığı harçlardan öyle bir servet yaptı ki hazine geçen yıl mı ne el koydu paraya bu kadar pasif tutamazsınız bu büyüklükte parayı diye -belli özel kanunlar varmış-.. Adamlar resmen ekonomiyi etkiledi yani o kadar para alıp hiç harcama yapmayınca :D


2.üni olayı kasımda falan oluyor bildiğim kadarıyla daha acele etmeyin çıkar duyuruları zaten ortalığa vakti gelince
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
DoruK said:

ben kimi duyduysam askerliği erteletmek için açıköğretime gidiyordu kalktı mı o?
askerliği tecil ettirmen için, şu ana kadar okuduklarının bir üst kademesinde okuman lazım.

lisans bittiyse yüksek lisans. o da bitince doktora. o da bitti 2 yıllık tecil hakkı. sonra emret gomtanım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 7 yıl sonra ...
Hortlatalım.

Biz eşimle sosyoloji okuyoruz şiddetle tavsiye ederiz. İki mühendis popcorn patlatıp canlı ders kayıtları falan izliyoruz böyle sözel sözel.

GERÇEKTEN tavsiye ederim. kitaplar çok dolu, başarılı ve biz sayısalcılara çok katkısı oluyor.

iki yıllık çok güzel bölümler de var. Yaşlı bakım var mesela geleceğin ikinci mesleği. Tam zamanlı işinden kalan zamanlarda yapılacak iş. Programlama var yiyecek içecek v.b. ile ilgili bişeyler var.

Ucuz da.

haydi gaza gelin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

programlama okumak bayağı aklıma yattı, faydasını görüyor musunuz cidden? veya bu şekilde iş bulmak kolay mı?
gaza gelebilirim her an :p


Benim meslek bu zaten maksat elimde ekstra bişiler olsun diye seçmiştim kitaplara göz attım giriş seviyesi için bile yetersiz bence kodlama kısmı. Canlı dersler fena değil hiç bilmeyen birisi için. Fakat örgün öğretimde bile (programlamadan bahs ediyorum) bir bok bilmeden mezun olan dünya insan var olay sende bitiyor kısaca. TR'de bu alanda diploma çok işe yaramıyor sadece kariyer gibi sitelerde IK süzgecine girmek için işe yarar elle tutulur proje(ler)/referans yoksa işin zor yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...