Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 2:Substance


Mumu

Öne çıkan mesajlar

levelda incelemesi fln war sanırım web sayfasında gördüm bu oyun piyasadamı ya ben o kadar koptummu oyunlardan en çok beklediğim oyunun çıktığının bile farkına varmamışım peeh..

çıktıysa ve oynayan warsa nasıl beendinizmi?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dvd ve cd şeklinde var 5cd-1dvd.
Raidenin gorevlerini Snake ile oynayamıyorsunuz ama Snake Tails bolumunde Plant'de oynayabileceğiniz kısa oyunlar var(içlerinde ara demoda bulunur)Vr.Missionsları bitirdikçe yeni karakterler açılıyor(Raidenle %50 yapınca Raiden{ninja}çıkıyor,tabii bunlar Snake içinde geçerli.)
Oyunda Tanker-Plant yada sadece Tanker yada Plant seçebiliyorsunuz.Kesinlikle alın tekrar oynanabilirliği çok fazla.Ben 2 haftadır oynuyorum 6 kere zorluk seviyesine göre bitirdim şimdi ise yeni itemlar için dogtag toplamaya çalışıyorum.Sonra Snake Tailsi yapacağım.Kesinlikle alın!(Plant bölümde Snake'de var ama siz yönetemiyorsunuz,hikaye boyunca size yardım ediyor.)[hline]Geri döndüm...

[Bu mesaj zlorwf tarafından 19 May 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malesef herkesin evinde DVD-ROM'u yok o yüzden Konami Ltd. 5 CDcik şeklinde çıkardı. Ama oyun X-Box tan emule ettiği için Konami oyunun yardımlarında (HOWTO) düşma yakında ise kol titremeye başlar falan diyo onları unutmuşlar ;)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...