Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7'nin en mukemmel oldugu an


Joker

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Patlama değil o, koruma diyelim. Hakkın olmayan bir işlemi yaptırmaya çalışınca makineye haliyle hop birader ne ediyon der makine.


saçmalama abi kendi local settings'ime ulaşma hakkım yokmu?
hadi hakkım yok diyelim açılan pencereyi kapatabilme hakkımdamı yok. kitlendi kaldı pencere diyorum. zaten ekrana bakarsan verdiği warning'ın içide boş. text'i bile yok warning'in.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hakkın yok. O klasörün tüm read/write izinleri SYSTEM kullanıcısına verilmiş durumda. Klasörün de sahipliği de SYSTEM'e kayıtlı. Basit şekilde System_Volume_Information hakları gibi ayarlanmış. Admin haklarına sahip bir kullanıcı ile girip klasör sahipliğini değiştirmeden bir işlem ya pa maz sın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

windowsun yillardir olan klasir bir sorunu bu, cozmeye calisma.

takeown gibi ownership alma cmd komutlari var ama ben denemistim calismadi.

benzer sorun bende de var, microsoft ne zaman cilali parlak isletim sistemi satmayi birakip hakkaten calisan birsey yapacak, pencerelerin basinca hizli kapanmasindan ziyade, alt tab yapinca hizlica ekranin degismesinden, linuxun mac'in yillardir kullandigi seyleri windows'a kopyalamaktan ziyade ne zaman "bilim" ve "innovasyon" yaparak hakkaten performansli ve kullanisli bir isletim sistemi yapacak merak etmekteyim. (aslinda etmiyorum yani yapamayacak nasi olsa :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...