Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Başkanın yapmış olduğu bir suçla, teşebbüs bile olsa, oyuncuyla aynı kategoride değil bu defalarca söylendi. Bülent Uygun'un, İbrahim Akın'ın şike yapması profesyonel olduklarından ve kulüpte yönetici olmadıklarından sadece kendilerini bağlar. Doping gibi düşün. Ancak kulübün başkanı tüm kulübü temsil ettiğinden suçu farklı. Bir de üstüne "EFSANE BAŞKAN" suç yapmışsa eğer yaygara kopuyor tabii..
Bunun dışında, çetintaş, UEFA'nın Fener'i almama sebebi muhtemelen Federasyonun karar verememiş olması. İtalya'da karar verilmiş olduğu ve Milan bir sezon önce eksi puan almasına rağmen hala CL potasında olduğu için avrupaya gidebildi. O noktada İtalya Futbol Federasyonu ilk karar olan küme düşürmeyi çekip puan cezası verdi. Bu noktada İFF'yi eleştirebilirsin.
UEFA bir nevi Federasyonlara güveniyor aslında. Ama bizde karar alınamadığından adam tedbir olarak almadı Fener'i. Fenerbahçe suçlu da olabilir, suçsuzda, ama UEFA'nın bunu bekleme ihtiyacı yok. Mesela karar alınmış olsa ve Fenerbahçe geçen sene için -15 puan almış olsa, şu anda Avrupa Ligine gidebilirdi muhtemelen, UEFA'nın standartına göre. Eğer buna rağmen almasaydı o zaman çifte standart diyebilirdik....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

88 sayfa bi olaya sevinilir mi bu kadar kına yakılır mı be kardeşim, cidden 17ye biriz yani, nedir bu böyle yazık valla yazık.

Bu sene 100m dolar bile zarara uğrasak, bu büyük taraftar 1 yerine 3 forma alır her maçını full oynatır ama bu Türkiye'nin en büyük kulübünü yine en iyi yerlere getirir sorun değil.

Bugünler de geçer, keser döner sap döner gün gelir hesap döner...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkılmadınız mı ya? cidden bir fenerlisi, gslisi artık fenerbahçe muhabbetinden sıkılmadınız mı?

Yani 3 Temmuzdan beri, tamam rakip dalgasını geçer hede hödö, kanıt olsun olmasın yaptın der tamam , tamam at gözlüsü ne olursa olsun savunur, şike de olsa savunur falan ama sıkılmadınız mı ya?

Cidden soruyorum art niyet yok, yani bir fenerli fenerbahçe'yi burada her ne şart altında olursa olsun savunmaktan başka işi yok mu?

veya GS'li cidden sıkılmadınız mı fener de fener, hayır cidden sıkıldım ya.

işin ilginç olan tarafı hani gs'li ve fb'li tartışıyor 100 sayfa, ama hani iki taraftan birine inandırabildiğimiz, "harbiden haklı ya" diyen yok. O zaman bu tartışmanın cidden post kasmaktan başka ne farkı kalıyor?.

maçlar başlasın artık yoksa sıyırıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asdhgajkslas hala fenerliler bizim çok sevindiğimizi oo evlerde partiler verdiğimiz filan sanıyor.

Uyandırayım sizi. Kimsenin umrunda değilsiniz. Rezalet ötesi bir durumdasınız ve bizde sizinle eğleniyoruz. Dalga geçiyoruz. Başka bir şey yok yani. Yıllardır uyutulduğunuz "fenerin büyüklüğü başka bir şey işte ne olduğunu bizde bilmiyoruz bilsek vallahi söylerdik ama siz böyle saf olduğunuzdan işimize de gelmiyor değil" martavallarından bir uyanın artık. Elalemin eğlence kaynağı oldunuz bu düşünce yapınızla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha belli umrunuzda değil o yüzden toplasan 1 sayfa Fenerliler yazmış, ama diğer kulüp taraftarları 88 sayfa düğün dernek yapmış.

Ama siz de haklısınız, belki bu sayede 1 sene bile olsa bize yenilmekten kurtulacaksınız, 10 küsür yıllık seriye bir mola verilmiş olacak. Ama sorun değil seneye yine herşey normale döner nasılsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haklı olan birine cevap veremediğinde, iki türlü cevap vermeye çalışırsın;

ya quote alıp, bazı şeyleri ıspatlamaya çalışırsın ya da sabitleşmiş bir şeyi söylersin.

Bakıyoruz, benim söylediğim şey şampiyonlar ligi men ile ilgili değil ama arkadaş benden quote almış.

Bakıyoruz, ben neye cevap vermişim?

Söyleyecek laf bulamayınca, sabitleşmiş bir şey söylenmiş ona laf etmişim.

sağolun beni destekliyorsunuz :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...