Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avadon: The Black Fortress (izometrik-RPG)


OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

oyle yapicam sanirim.

'the recent disruption has enabled many prisoners in the avadon dungeon to escape. go south and speak with Sevilin and Nathalie, the Hands who can help you regain control.

Then go downstairs, find Eye Mamora, and do whatever he tells you to do.'

su an durum bu. guneyde acamadigim kapiya gittigimde key'in yok, lockpick de yapamiyosun diyor. mage'den key dusmemis olma ihtimali? benim o key'i atmis olma ihtimalim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Oynanabilirlik PC'de epey iyiydi. Avernum'u hem Steam'de hem iTunes'de aldim, iPad'de oynamak daha zor. Dokunmatik ekran uyumunu pek yapamamislar.

Oyuna baslayanlara tavsiyem mumkun oldugunca cok iksir biriktirmeleri ve cok zorda kalana kadar kullanmamalari. Oyun sonlarinda zor oluyor, o zaman isinize yararlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
az önce bitirdim bi özet geçiyim

senaryo: meh
combat sistemi: meh
skiller ve statlar: meh

ama uzun süredir oynadığım en iyi rpg açık ara. özlemişim abi back to the bare bones tadında böle. tertemiz bi rpg işte. epeycene uzun (57 hours played le bitti) farklı sonlar cart curtta var. yane kesinlikle verdiğin paraya deyecek bi oyun.

ama çok çabukta bezebilirsin sonuçta. loot sistmei felan berbat çünkü. inventory management berbat. ama buna rağmen gayet iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
Fena oyun değil gibiydi, bi' 10-12 saat oynamışımdır. Ama dayanamamıştım gameplaye falan artık, hatırlıyorum. Oldschool takılcaz diye illa 1990'ların teknolojik yetersizliklerini de mi uygulamak lazım diye çok geçirdim içimden. Hadi grafikleri sıçbok yapıyosunuz eyvallah, rpg deyip acımızı içimize gömüyoruz. Ama biraz bi' gameplay, skill kullanımı vs. iyi olsun.

Ama tabii son zamanlarda izometrik rpg olarak elmizde tutabileceğimiz en iyi oyunlardan biri bu. Hikayesi, settingsi falan da fena değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...

gross sales mis. masraflar, vergiler ve karisi ile kendisi haricindeki 3. calisanin maasi cikmadan onceki rakamlar yani. 

en buyuk paralari shareware doneminde ilk oyunlarda bir kac sene, sonra dot.com bubble sirasinda 1-2 sene ve en son indiegame cilginligi sirasinda 3 sene kazanmis. aralarda cok az kazaniyor, oyun cikaramadigi sene hemen hic kazanmiyormus. cunku satislarin yuzde 90 i ilk release de 3 ay civari, sonra birden dip vuruyor diyor.

oyun cikarmadigi seneler, remaster cikardigi seneler ve yeni oyun cikardigi tum senelerin icin, avadon black fortress a kadar, yillik geliri ortalama 200bin dolar diyor sirketin.

blackfotress baya iyi satmis 2011 de.

750bin dolarlik satis yapmis. bugunun enflasyon rakami ile 860bin dolar falan yapar. ama bundan 1 maas cikacak, freelance artistlere verdigi paralar dusecek, tax odeyecek. cok iyi rakam gene de 2 kisi icin.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...