Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW Oyun Süresi, Annual Pass


Pyro

Öne çıkan mesajlar

patladı benim raf hepsini silmişler, üyelikte donmuş ödeme yapıp actırabilirsiniz filan diyo, benim şansımamı böle oldu yoksa başına gelen varmı?


Aha buda gelen mesaj hesabımada girdim frozen görünüyor.


Hello,

We are writing to inform you that, regrettably, due to a payment issue related to one of the accounts you “referred” via the Recruit-a-Friend system, the free month(s) subscription issued to your account has been disabled. Please note that this is not a penalty for your account, but it may require you to update your subscription details if you wish to continue to play.

However, the duration of your World of Warcraft Annual Pass has been extended accordingly so you can still take advantage of this special promotion.

Please note that we can only discuss this issue with the “referred” account with the account owner of that account, and unfortunately, we will be unable to answer any of your questions relating to that account. If your referee has any question or concerns, (s)he can contact us using the Blizzard customer service website: https://eu.battle.net/support/ticket/submit

For more details about the Recruit-a-Friend system, please visit the FAQ located at: http://eu.battle.net/support/en/article/483

Regards,

Customer Services
Blizzard Entertainment Europe
http://eu.battle.net/wow/en/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cy-x said:

ue to a payment issue related to one of the accounts you “referred” via the Recruit-a-Friend system, the free month(s) subscription issued to your account has been disabled.


Bu kısmı önemli olayın, sana yolladıkları RaF acc.larından bazılarında problem olmuş, o yüzden onlardan gelen bedava ayları iptal etmişler. RaF'la annual aldın diye olmamış yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim account da frozen hale geldi yani bedava aylar gümledi. Şimdi önemli bir mesele var. Benim Diablo 3 hala duruyor. WoW oynamak gibi bir amacım yoktu o yüzden giden aylara pek yanmıyorum. Ama Diablo 3 ile ilgili bir şeyler demiş (duruma uygun uzattık falan) şimdi o ücretsiz ayların getirdiği olay iptal mi oldu yoksa bizim diablolarda gidiyormu? Eğer gidecek gibiyse daha alalı bir ay olmadı ama bir aylık parası neyse onu alsın gerisini isteyelim geri. Sonuçta amaç diablo oynamk iken ortada kalmak istemiyorum pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yav çok kötü patladı ama bu olay yahu. şimdi öncelikle ben WoW oynamayı bile düşünmüyordum sırf d3 için bu olaya girmiştim. bi yandan canım wow çekerse girer oynarım diyordum, bu sebepten annual pass ile alayım demiştim. Ama gel gelelim ki şimdi boş yere kredi kartımdan 1 aylık subs ücreti çekilmiş ve çekilmeyede devam edecek. Ne yazık ki buna engel olamıyorum. Çok canım sıkıldı yav bu işe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Game Time

Source: 1-month Recurring, 12.99 €

Renews: 12/5/2012 12:17

Annual Pass

Ends: 23/3/2013 18:37

Evet,bende patlamısım ve dun 1 aylıkta kartımdan cekilmiş. Daha oğuz bey alallı 1 ay bile olmamıştı.
Zararım:

Oğuza 75 tl,main charımı bu accounta transfer etmem gerektiği için (ülke dolayısıyla) 20 euro. 12ayda wow ödeyeceğim,oynamayacağım halde.12x30tl = 360 tl.. Diablo 140 tl desek 220 tl aylık zarar hadi 150 olsun..arada girerdim sole bi takılmak icin

75 - oğuz
45 - transfer
150 - wow montly

270 tl zarar. Evet..şimdi ne yapıorz. Oğuz bey,paramızı vericekmisin geriye ? Yada başka çözümlerin varmı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç olmazsa sadece kullandığımız sürenin ücretini alıp kalanını yollamasın umuyorum çünkü WoW oynamak gibi bir niyetim yoktu zaten. Diablo 3 olmadığında aldığımız şeyin hiçbir değeri yok (ki verdiğimiz az bir para değil) Ucuz etin yahnisi falan diye gezmeyin ayrıca tamam satanın bunu öngörmesi imkanı yoktu ama ortada olmayan bir ürün var şu an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam size ürünü teslim etmiş. bunu öngörmesini dediğin gibi imkanı yok ki. ucuz etin yahnisi işi doğru valla 75tl ye 12ay wow + d3. normal şartlarda ödemeye kalksak 2aylık wow parası nerdeyse. sizin işiniz karışık. tamamen satıcının iyi niyetine kalmış durumdasınız ama adamın da cidden yapıcak bir şeyi yok gibi. sonuçta adam da aracı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sen gereksiz koruma çabalarında buralarda gezme pek hoş tepkiler almazsın. 12 ay+bir oyun olması gerekirken yoksa bu verilen paranın karşılğının verilmemesi demektir bu yüzden şu ana kadar aldığımız hizmet miktarının fiyatını çıkartarak kalan ücreti geri vermesini istemek en doğal hakkımız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...