Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar


Khiran

Öne çıkan mesajlar

hangi oyunmus o sirada beklenen merak ettim.

@aquila : abi ben oyle bir cok yerden alinti bile yapamiyorum. adamlar forumu desmis bulmus eklemis guzel guzel , bold yapilmis resimler eklenmis, karikaturlerle beslenmis.

birini okuyorum digerini idam ediyorum sonra digeri cikiyor digerini idam ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lightNdark said:


bingildak said:

;/

bingildak said:

o dnr'daki (akmerkezin ordaki) 3. kişi bendim, sabah 7 de gitmiş 2 saat kamplamıştım ve orgazmatik bir zevkle boxıma ulaştım.


Bazılarının geçmişini bu kadar çabuk unutması takdire şayan açıkçası

Üstelik ESO oyuncuları bugün 230TL verirken senin yıllar önce

aquila said:

80$lik oyun nasil 250 ytl oluyo yauv, verilmez o kadar para.


gibi bir para ödemiş olman ayrı bir olay. Harbi süper kerzoymuşsun :)

Krem veriyim mi?


hmm bahsi geçen oyun wow. wow'u collectors edition almadım hiçbir ek pakette veya base olarak. almış olsaydım da gocunmazdım. çünkü ben CE alanlara laf etmiyorum. CE satmak için in-game şeylere kısıtlama getirip, bunu enforce eden yapımcı zihniyeti kınıyorum.

kaldı ki yukarıda anlattım, olay CE alınması da değil. ürün detaylarının belli edilmediği halde ürün ismine bakılarak satın alınıyor olması.

wow'da hiçbir noktada böyle bir şey olmadı. adamlar herşeyi çatır çatır paylaştı. oyun çıkmadan aylar önce sistemler belliydi, ne geleceğini biliyorduk, bilinçli bir şekilde satın aldık ürünü. eğer bu kerzoluk oluyorsa, evet kerzoydum.

verilen paranın miktarının ne alakası var onu da çözemedim ayrıca, adam CE almak istiyorsa isterse 500 tl verir, bunda ne zarar var ki? verilen paranın miktarı üzerine herhangi bir argüman mı var ortada?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman sen hic birimize yazmiyorsun bingildak. burada oyunu alanlarin hepsi zaten beta testden sonra aldi.

ki herkesde bir mmo gecmisi var. ben hayatimda bi daggerfall oynadim gerisini hic bakmadim bile. eso loreuda daha yeni okudum.

hep dedik oyunu aldik ama su bu sebepten simdi sen sayfalarca bize karsi yazdin sudur budur, ne yani simdi o laflar forumda olmayan kisileremi gitti.

be abim bastan desene sunu.

oh be gotum acimiyor gari :D

ama anlamadigim o kadar yazi o kadar karikatur kime gitti o zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e o zaman daha iyiymiş, war'un development'ı adım adım playerbase'le paylaşıldı. her hafta broadcastler yapıldı, yapımcılar tek tek izah etti bütün sistemleri. en güzel production yapan şirketlerden biriydi, müşteriye en çok bilgi verenlerden biriydi.

bilinçli bir şekilde neyi satın aldığımı bildiğim için kerzo olduysam, kerzoyum. ayrıca CE almadım ama CE alsamda gocunmazdım, neden gocunacağım ki? eğer adamlar CE için marketing tool olarak bazı şeyleri standard paket için engelleseydi o zamanda kınardım ve satın almazdım.

argüman nedir anlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CE almaya çalışmış alamamışım herhalde internetten. hadi diyelim CE almışım. ne fark eder ki? benim söylediğim ve ESO'da karşı olduğum şeylerin hiçbirini mytic development süresince yapmadı. tek tek izah etti hangi sistemleri, ne şekilde implement edeceklerini. ürün bilgileri açıklanmadan isime satın alanlara hitaben yazılmış şeyin, ürün bilgileri development'ın başından sonuna kadar inanılmaz detaylı bir şekilde anlatıldığı bir proje ile ne alakası var? bu şekilde hareket edilmiş bir oyunu neden CE almayalım ki? neden kötü hissedeyim yani kendimi bu konuda?

baya komik oldu warhammerdan örnek vermen, argümanla ters yapıya sahip bir proje çünkü. ESO'nun development süreci olarak TAM tersi hehe.

ayrıca 6 yıl önceki beni 2014'den yine tebrik ediyorum, o zamanda doğru yoldaymışım hahaha

http://cdn02.cdnwp.celebuzz.com/wp-content/uploads/2013/06/14/self-five.gif
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...