Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyonizm vs


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Blog iyi fikirler tespitler saglam ama her hakli gorunen dusunceye atlamamak gerek. kendi suzgecinden gecirmek gerek. Bende takip ediyorum yazilari. cogu oldukca isabetli. hakkini veriyim.

Mesela pink floyd konusunda katilmiyorum. bu adamlar o albume o kapagi koyduysa nerelere gondermeler yapti kimbilir. bu uye oldugunu gostermez. zaten bu adamlarin mkultra magduru olmalarina falan gerek yok 70 lerde lsd ye bogmuslar kendi lerini :)

Bunun tam aksi olarak ama jimmy page konusunda supheliyim. herif gayet net luciferian sempatizani. Ne isler yapiyor artik bilmiyorum.

Bunun haricinde sanat dunyasindaki bircok olume supheli bakiyorum. hani su 27 yas kervani var ya morrison hendrix vs... Olum sekli hep ayni. o geriyor insani.

onun haricinde haarp konusu varki uzun suredir takip ettigim birsey. tamamiyle sinir bozucu..

Diger anlatilanlar haricinde benim dikkatimi cekenler bunlardir mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?13,5535372 burda da yonlendirmistim.
Michael inci 1. nesil yazariydi ordan avare sozluge gecis yapti. Dolayisiyla nickide ordan gelmektedir.

Uslubunun o sekilde olmasida tahminimce sadece sozluk yazarlarinin okuyacagini dusunmesindendir. Muhabbet kaldigi yerden devam etsin hesabi sozlukte yazdigi parca parca yazilari derleyip oraya aktardi.
Fakat simdi isin boyutu degisti. Ciddi bir kitlesi oldu. Sozlugu falanda asti yani. Kendi de son yazisinda soyledi bu durumu.

Yazdiklarinin hepsinin dogru olamayacagini kendide ifade ediyor. mutlaka raslanti olmayan olaylar da vardir ama, butununu okudugunuzda anliyorsunuz.

Yani forward mail tadinda olsa bizde farkederdik anasini satayim. Atlamayin hemen. Beyin bedava.

Olaya natalie portman seks kolesi demis laa diye girersen heralde sacma gelicektir.

Ayrica illuminati bir komplo teorisi degil. Var olan bisey, ac arastir. Oyle bir orgut yok degil. Keza bones and skulls. Bush un o lobinin en yetkin uyelerinden oldugu da, bunlar kanitlanmis seyler. Ayni sekilde rothshild ve rockefeller ailelerin yapmis oldugu faaliyetlerden aciga cikmis birsuru delil varken, hala neyin raslanti oldugunu savunuyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kapitalizm'de yaşıyoruz arkadaşlar yapmayın etmeyin,bunda anlaşılmayacak bir şey yok elbette ki para bazında en güçlü olanlar yönetiyor dünya'yı gizli tarikatlara,über gizli komplosal örgütlere gerek yok zaten durum bu.

Mihail Aleksandroviç Bakunin bile 1872'de Rothschild ailesini
bir nevi diktatör olarak tanımlıyor.Anti-semitizm'e kaysa da doğru saptamalar da yapıyor.
"insanların emeği üzerine spekülasyonlar yapan parazitler"
diye tanımlıyor.Yani illuminati'ye gerek yok sermaye gücünü ve iletişim imkanlarını elinde barındıran adam en güçlü adam günümüzde.1800 lerde de durum farklı değilmiş.

Niye değil çünkü artık sınıflandırma insanların gelirlerine,sermayelerine göre oluyor.Bu burjuvanın iktidarı
ele geçirdiği zamandan beri böyle.Hali ile dünyayı zaten bir avuç insan yönlendiriyor,olay bu.Hala neyin komplosundasınız niye tarikat arıyorsunuz anlamış değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım illuminati okumaktan kafayı sıyırabilirim. Rahat rahat yaşıyordum abi, böylesine mantık çerçevesinde sıralı olaylar zincirine komplo diyemiyorsun. Çünkü gerçek, varolan bişey. Medyasından, sinemasına, sanatçısına kadar geniş bir ağ.

Piramitteki göz sanırım ele geçiriyor beni. Yarın albüme tek göz kapalı foto atabilirim ehehe.

Evet okumamak en iyisi genşler. Herşeyi bilmek bazen iyi değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Lady Gaga konusunda katılmadan edemiycem.
Lan Britney Spears madonna falan seksapelli popstarlardı. Bir anda zebellah gibi bir insan evladı (cinsiyet ayrımcılığı yapmayalım) gelmiş geçmiş en büyük popçulardan biri oldu bu kadar kısa sürede (sorry MJ). Nasıl bir yetenekse artık youtubeda her şarkı 100M hit alıyor. 7den 70e herkes alealejandro diyor.

Gaga Eminem ve MTV olayında zaten tırstım lan bariz o nasıl yüz ifadesidir Eminemdeki abicim koş anneni bafiliyorlar dese öyle bir surat olmaz adamda. Ne demiş lan nası koydum albüm satışlarında mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen. Leğende sıcak su yapıp ayaklarını ovabilecek kadar seviyormuş adam Kubrick'i.

Ben hepsini az çok idrak ediyorum tamam güç, para, mesaj gönderme, vs... Hepsine tamam da, kelli felli adamların abuk subuk ayinler yapmasının sebebini çözemedim. Arkadaş direk cine periye bağlamışta o kısımlara katılmıyorum pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...