Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

Uzatip gereksiz cevap vermek istemedim de kanka kotasindan avukatlar geliyorsa yazayim, ne olacak. Gerci benim seninle bir problemim yok liv ama arkadasinin anlattigi taraftan savunman nispeten normal karsilanabilir.

Snaru gayet mesaj atti , hatta gelsin kendisi mesajini yazsin lutfen.
"Oyuna girebilince sevindim de senin dustugunu gormemistim, hevesim kursagimda kaldi" gibisinden gayet duzgunce biseydi.

Ayni anda goldbaren, osmaniac, +x kisinin bekledigini bizzat biliyorum.

Ben ve desq bi sekilde crash yedikten sonra oyuna girmeye calisinca silp o surecde 2 kisiyi dusenler giricek diye atti. 3-4 bile olabilir hatta bu. O sirada o slot a da desq ve aiko girebildi.

Ben aikoya benim yerime girdigini soyledigimde " 20dkdir ugrasiyorum valla hic cikamam =PPP" tarzinda bi cevapla karsilastim. Gayet o anda kicklenedebilirdi. Zira genel olarak dusen birisi icin hep o uygulamayi yaptik. Ving, xaenin hatta serverdaki herkes sahittir.

Aksamlari 1-2 saat eglencesine geyik vs yapilan yerde cocuk gibi dolmusta yer kapmaca oynayip, sonra alinmaca yapan adamlar gelip egodan falan bahsetmesin.

Oyuna girmek icin herkesin patiden olmasina ragmen tanidik falan farketmez kickle birini gitsin diyen adamlar gelip ben niye kicklendim hic demesin.

Gayet de paybacks are a bitch.


genelde gayri resmi olan bu ortamda gayet geyik takılan birisi olarak attığım mesajların bu kadar ciddiye alındığını bilsem ona göre mesaj atardım. hatırlamıyorum ama seninlede yapmışımdır ben muhabbetleri daha önce muhtemelen.

Bu kadar kompleksli birisi olduğunu bilsem zaten mesaj atmazdım.

Hee bu arada evet fikirtepeden adam topluyorum mekanını basmaya geliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...