Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

günümüze göre biraz uzak kalan bir oyun ortaya koyuyorlar olabildiğince geniş kitleye ulaşmaları lazım. Benim katlanamadığım konu bütün küfürlerime sahip olan insanlara direk TRADABLE kopya geliyor şerefsizin evlatları direk librarye koysa herkes ağzını bir kere açar tüh bizde şans olsa falan filan der geçer ama bu yavşaklar milletin illegal yollardan para kazanması için ellerinden geleni yapıyorlar. DOtadan millet yüzlerce dolar kazandı , oyunları geçtim gerçek paradan bahsediyorum .

Twitterlarda bloglarda artistlik yapıyorlar feedback dinliyoruz diye annelerinden sevgi görmeyen tipitip beyinsizlere traderlar mı yardım edecek. Benden 10 kat fazla css , 1.6 oynayan adamlara vermezsen bu adam sana neden daha fazla destek olmak istesin. Benim firmaya etkim 0,000000% den de az en fazla yapacağım şey twitterda forumlarda sürekli trollemek olur.

Umarım aids kaparlar ,cs oyuncularının %99 u benim gibi düşünmeyip oyuna saldıracak benden bukadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

OsManiaC said:

günümüze göre biraz uzak kalan bir oyun ortaya koyuyorlar


katılmıyorum şuna. oyunu kökten yazmıyorlar, revize ediyorlar.


sorun da orada şimdiki nesil cs yi görünce bu ne yha aim down sight yok falan diyor adamların olabildiğince geniş kitleye yayması gerek oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sağolsun big brattahlardan biri hediye etti sesleri ayırt etmekte zorlanıyorum , cross direk klasik haline getirdim fov da silahlar biraz garip geldi ama çabuk alıştım. 4:3 oynadığımdan genelde sorun olmuyor zaten. Silah tepmeleri , adamları vurma biraz kolay geldi ama direk önyargı da olabilir.

Darısı silphatosun başına ehueuh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 2 gün önce bir key buldum ve şu ana dek 2 saat oynama fırsatı buldum. Bence oyunda hissiyat olarak 1.6 dan zerre eser yok, olsa olsa cs:source kıvamına yakın diyebilirim. Yanlış mı hatırlıyorum ama adamlar sanki hem cs 1.6 oyuncularını hem cs:source oyuncularını biraraya getirebilmek için tek oyunda toplamak için cs 1.6 daki oynanışa yakın birşey yapıcaklarını söylüyorlardı. Ama şu an için (bence) becermekten çok uzaktalar.Umarım başarırlar.

Silahların mermilerinin dağılması bir garip , bazen basılı tutttugunuzda alakasız headshotlar atıyorsunuz, bazen böle koşede sotede bekleyen adamı arkadan yakalıyorsunuz , crosshair adamın kafasında ,adama headshot atamıyorsunuz. Adamla dipdibesin m4a1 ile , yani resmen içindesin ve crosshair adamda eminsin, mermin bitiyor adam seni glockla öldürüyor.

Diğer kritik bir mevzu da CS'nin olmazsa olmazı ses mevzusu.Çok kötü çok, inanılmaz kötü , hiç bir şey anlamadım yani, adam nerde , yönü ne, hiçbiri anlaşılmıyor.

Haritalar da çok değişmiş, dikkat dağıtan çok ayrıntı var, bunun yanında ilk oyunlarda dahi oynanışı baya bir etkileyen "karanlık" kısımlardan eser yok. Heryer sanki gamma full açılmış gibi tamamen görünür vaziyette.
de_train haritasında trenlerin altlarına artık girilmiyor, eğilik vaziyette trenin altından karşısı da görülmüyor haliyle , olsa olsa adam tam trenin dibinde ve öbür taraftaysa ayagını görüyorsunuz. Dediğim gibi burada da karanlıktan eser yok. Birçok koridorun falan genişliği değişik geldi.
de_inferno çok garip geldi , sanki tüm koridorların , yolların falan genişliği herşeyi değişmiş. Bu map eski versiyonlarda da en aydınlık maplerden biri olmasına rağmen , terrorist takımının B bombasına giderken ( baseden sola dönüp ulaşılan kısım ) CT ler ile ilk karşılaştığı üstünde balkon olan karanlık kısım baya önemliydi yani T için , ct oraya zoomsuz bir silah ile bakarken kolay kolay seçemezdi orası karanlık bir kısım olduğundan. Orası dahi aydınlık.
de_dust2 haritası biraz daha az değişmiş diğerlerine göre , tabiki gene çok gereksiz parçalar serpiştirilmiş etrafa ama yapısal olarak en az değişeni bu geldi sanki. Karanlık gene yok :P .

Diğer konu da oyunun performansı , hiç bu kadar yüksek FPS değerleri alicağimi düşünmüyordum. 95-300 arası fps alıyorum 3,5 senelik pc ile. 4xAA açık , shadow hariç herşey maksimum ayarlanabilcek ayarda. Shadowu ayarını maksimuma getirmeyi denemediğim için bilemiyorum kaç fps alınır. (Bu arada parantez içinde belirtiyim eğer ki bu haritalardaki bahsettiğim karanlığın az olması shadow ayarına bağlıysa ki sanmıyorum ama çook büyük bir yapisal hatadır bu , herkes shadowu low ayara getirir , heryer apaçık aydınlık oynar , shadowu maksimum ayarda denemediğim için bilemiyorum. ) . Oyunda fps_max ayarı da yok , bazen mouse hızı değişiyor bu anlık fps farklarından :D. Vsync de açamıyorum , bu sefer mouse kafayı yiyor , mouse acceleration başlıyor garip bir şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...