Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voleybolcuya şort dayağı


Tokasra

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

forgiver said:

kız haklı ama vir vir vir vir vir vir vir vir vir vir vir konusuyo

bu o kadar saçma bi cümle ama..

ee yok gerçekten çok saçma bi cümle.


18 yaşında bir kıza 45 yaşında bir herif bir otobüs dolusu insanın içinde gelip ağzının ortasına yumruk atıyor bir kişi bile adama sen ne yapıyorsun demiyor,adam otobüs ortasında kabadayılık yapıyor kimse ağzını açmıyor otobüsten inerken kıza el sallıyor ve üstüne kız otobüstekiler tarafından suçlanıyor,emniyetten hastanesine kadar bir kişi dahi yardımcı olmuyor.bu kadar şeyin üstüne kızın konuşabiliyor olması bile büyük şans
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

şort ne kısalıkta olursa olsun, durumu normal karşılamak "adam kızmakta haklı" demek denyoluktur, andavallıktır kusra bakmayın.

"Ülkenin durumu belli" falan diye savunma olmaz, e o belli olan durumdan şikayet ediyoruz zaten, o belli olan durum normal olsaydı böyle şikayet etmez, "avrupa değil burası" diye özellikle belirtmezdik.

Karşısındakinin şortu var (kısa uzun farketmez) diye kızan sinirlenen adam da bu kızması normal diyen adam da barbardır, Üzerine yumruk atanı direkt hanzodur.

Kendinize gelin yahu, bi tartın kendinizi, "adamın kızması normal" demek ne?


Ne güzel yazmış şair. Her zamanki gibi escape ağır saçmalamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

bile adama sen ne yapıyorsun demiyor


lan öyle bi durum ki bu bile olsa sadece iyi. kız polise telefon etmeye çalışınca engel oluyorlar kıza "aman polis gelirse 2 saat uğraşmak zorunda kalırız şimdi" diye resmen. insan oğlu bencildir de bu bencillikle angutluğun aynı potada sentezlendiği son nokta sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ip adreslerinizi bulduk,deşifre oldunuz yarın derdinizi polislere anlatırsınız

escape e yenileri eklendi

GwindonSurion said:

veleybol şortu: kısa , dar + voleybolcu bacağı

adam haklı beyler


Forex said:

Kabul etmek lazım ama ben çoğu zaman otobüslerdeki bazı kadınları evire çevire dövesim geliyor bu kadar gıcık ve gereksiz olabilir bir insan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

hamsilipilav said:

escape said:

adamın sinirlenmesi veya kızması doğru, verdiği tepki yanlış.


bilader zeka geriliği mi var?


bayanların voleybolcu şortlarını gördünmü hiç bilmiyıorum ama kısa baya. o şortla sen bi toplu taşıma aracına binip bacak bacak üstüne atarsan ya da uzatırsa başına herşey gelebilir. burası türkiye amerika ya da avrupa değil.

adamın yaptıgını savunmuyorum bir bayana vurulmaz kesinlikle.. hatta adam hiç laf etmemeliydi, orda kimse laf etmemliydi. kız kaç yaşında yaşadığı ülkeyi tanımıyorsa.. ama yaşadığın çevreye çoğunluğa uyum saglamalısınki toplumda tutunabilesin yada dikkat çekmeyesin hedehödö. bu zaten her ortamda böle değilmidir.

ne dersek diyelim abi jkabul dicez %90'ı öle yada böle müslüman bu ülkenin. ne kadar müslüman onu tartışmıyorum. ama işte böle davranırsan azınlık olarak cogunluktan baskı görürüsn.

şimdi bu benim dediğimi yanlış anlayıp evirip çevirip bambaşka hallere sokucaklar hiç uğraşmasın diyorum.

ayrıca kardeş bak senin şu bana olan ithamların hiç hoşuma gitmiyor haberin olsun.

amino asit israfı mısın birader
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

*hafif müstehcen mode on*

Bir zamanlar çok varlıklı bir adam varmış...

Bir zamanlar çok varlıklı bir adam varmış. Kervanlar dolusu malı varmış çölü geçen. Ama bu adamın çok büyük bir sorunu varmış. Kervanları sürekli yağmalanıyor, adam da buna bir çare arıyormuş. Günün birinde bu adama biri gelmiş ve çok güçlü, cesur bir fedaiden bahsetmiş. Demiş ki bu adamı kervanına katarsan kimse saldırmaya cesaret edemez...

Adam fedaiyi kervanına katmış ve kendi de eşi ve 18 yaşında güzeller güzeli kızıyla birlikte yola çıkmış. Fakat o da ne? Yine saldırıya uğramışlar ve yağmacılar önce bütün kervandaki malları almışlar, sonra da sırayla karısına, güzeller güzeli kızına, fedaiye ve adama tecavüz etmişler. En son bırakıp gidiyolarmış ki fedai "uleeeen" diye nara atıp önce iplerini koparmış sonra eline geçirdiği bir kılıçla bütün yağmacıları tek tek kesmiş...

Adam demiş ki,

-Be hey yiğidim, gözünü sevdiğim, madem adamları kıtır kıtır kesebilecektin, niye bu kadar bekledin de adamlar hepimizi *bip* tikten sonra davrandın?

Cevap,

-Valla hiç birşey zoruma gitmedi de, sonuncusu malafatı donuma silince dayanamadım...



Biz de hikayedeki gibi olduk artık, tek farkla; donumuza da silseler kafamızı öte çeviriyoruz toplum olarak. Bakalım bu uykudan uyanabilecek miyiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...