Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSI hakkında bir kaç soru


wampelt

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.

2 arkadaş UO ya tekrar başlamak istiyoruz. Ama bunu tamamen PvM için düşünüyoruz. CocaCola kampanyaları gibi açılıp kapanan serverler ve düşük seviye sayesinde free serverler bıktırdı bizi.

1. sorum: Bir sürü server var. bunların hangisi daha yeni hangisi daha eski bunu nerden öğrenebilirim?
2. sorum: 12 yaşına girdi UO'nun osi serverleri. Sizce daha ne kadar daha açık kalabilir?
3. sorum: Sizce şuan başlamak ne kadar doğru olabilir?

Parası neyse verip adam akıllı şu oyundan tat almak istiyoruz. Yardımcı olabilecek ve hali hazırda osi de oynayan arkadaşlardan yardım istiyorum. Yardım derkende para-item değil sadece server hakkında bilgi talep ediyorum.

Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp düşünmüyoruz ama belli bir seviyeye gelince yapmayı deneyebiliriz. avrupa serverlerinde oynamayı düşünüyoruz ping sorununun fazla olmaması için. Fakat serverlerin hangisi yeni hangisi eski bunu öğrenebileceğimiz bir kaynak bulamadım. mail attım destek hattına. ordan daha cevap veren olmadı maillerime. belirli yaşa gelmiş evli barklı insanlarız. o yüzden işte olsun evde olsun boş zamanlarımızda takılacağız. eskisi gibi hayatı ihmal etmeden oynamayı düşünüyoruz. hem zevk alarak pvm yapmak para kasmak hemde seviyeli bir oyun oynamak istiyoruz. RP yaparak baştan sonra götürmek istiyoruz. ama 12 sene demek epey bir fark yaratıyor diğer playerlerle aramızda. adam akıllı bilgiler ışığında ayın 11'inde acc sistemi tekrardan aktif olunca free trial ile deneyip devam etmek istiyoruz. İnş beklediğim kadar fark olmaz diğer playerlerle aramızda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Elron Cervantes" said:

oside 40 kişi var yok serverlarda ben açtım ve kapadım hesaplarımı eskiden atlantis te britte adım atcak yer olmazdı europa da dungeonlar full çekerdi osi de artık hatıralarda kaldı.

The abbys diye rus serveri var tavsiye ederim.


Bu dediğiniz serverde epey uzun bir süre oynadım. Kingdom of Reborn serverindeydim. Aynen burdada 40-50 kişi var ve hepside aynı guildde. Oyunda bilmem ne of the abyss diye edit itemler kaynıyor. belli bir süre sonra insan ister istemez ayrılıyor. 3 ay ara vermiştim bütün charlarımızı silmişlerdi. The abyss in hiç bir oyun serverine sıcak bakmıyorum o yüzden. Yalnız free serverlerden içinde edit olmayan adam akıllı ayakta duran server yok diye biliyorum. bi bakıyorsunuz adam bilmem kaç bin tane bodcu kasmuş barbed kitten item cıkmıyor diye dert yanıyor. bi bakıyorum adam ps leri normalin 1/10 fiyatına satıyor. Yada server edit kaynıyor. Güvenipte hiç birine başlayamadım. OSİ de baslayım dedim ondada adam yok diyorsunuz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima Online (Sphere) 293 users
Ultima Online (RunUo) 24 users

TheAbyss serverlerini diyorsun biliyorum. Uzun süredir açık ama sphere de bütün playerler. RunUO da kimse yok. Ah keşke ordaki karakterlerimi verseler baska server aramam :) fakat şuan ki kararımız OSI'den yana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Europa ya baktım. Gayet dolu server. Luna olsun Brit bank olsun Bayagı player var oyunda. Piyasaya baktım fiyatlar diger serverlerden daha güzel ve abartılı şekilde şişirilmiş değil. Hoşuma gitti doğrusu. Biraz da görevlere bakacağım. Eğer görevlerden yana bir sıkıntım olmazsa orjinalde ve europa serverinde başlayacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...