Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

World PvP böyle böyle beslenip büyüyor malesef bunun başka mantıklı bir yolu yok. Bu size ağır geliyorsa, oyunda bol bol PvE realm var orda oynayabilirsiniz dilediğinizce.

Level 90 adamlar gelip sizi sürekli kesecek ki, siz sinirlenin 90 charınızla oyuna girin adamı kesin, adam 3-5 kişi toplasın gelsin size dalsın, siz generalden yardım isteyin toplanın adamları kesin diye gider bu.

Şu an oyunda en sağlam world PvP hellfire peninsula haritasında thrallmar ile honor hold arasındaki bölgede geçiyor. Burda düşük levelları kesmeye çalışan adamlar, honor hold basan horde'ler ile thrallmar basan alyler arasında neredeyse 24 saat durmaksızın savaş oluyor. Eski tarren mill savaşları halt etmiş yani o derece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu herşeyden şikayet eden insanlar yüzünden bu oyun bu halde biliyosunuz sanırım.
Heroic yapıcan ne bi CC var ne başka bişey ;) tank önüne geleni çeker yandan bi add grubu daha gelir ;) olsun sok abi sok sok aoe nin içine.. Bu ne lan oyunmu bu.
Nerede o eski CC ler ??? Şu sap bu trap bu koyun buna dalınacak falan ?? Sap bozuldu kaç kaç :)
Oyunun bu derece kolay olması bitirdi bu oyunu.
Oturduğun yerden raid, heroic, pvp lere girmek falan.
Valla üzlüyorum eski günleri hatırladıkça.
Bizde artık casual takılıyoruz ama herşeyin bu kadar kolay olması!?!?
Neyse yapacak biley yok herkese iyi oyunlar dileyelim.
Yakında zaten siz bile oynamıcaksınız bu oyunu makrosunu bulacaklar o takılacak yerinize :) nitekim buldularda zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alcest said:

Ben gözlemlerimi söyleleyim hiç öyle bir amaçları yok 90 lvl geldimi karşılarına alayı toz oluyor başka yere gidiyolar düşük lvl kesmeye yalan world pvp falan bence noob herifler gelip egolarını tatmin ediyorlar


Oyun sırf bu sebeple crossrealm yapıldı zaten, eskisi gibi son levela gelmeden kimseyi görmediğin oyun daha mı zevklydi sence?

Çok abartı rahatsızsan ölmekten, direk bölge değiştir, benzer levellarda en az 2 bölge daha var oyunda. Level 90 olana toplasan 10 kere ölmessin yani bu tarz adamların takıldığı yerlerden uzak durursan. 10 kere kesilmek bu derecemi nefret bir durum, 10 kere ölmek yerine bomboş haritaları mı tercih edersin gerekten?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kolaylıkla ne alakası var 90 lvl herifler gelicek cesedimde kamp kurucak 1 saat illa herkes söylenir şikayet eder bende biliyorum yoksa 15 lvl dan sonra görev yapmadan dungeonla direk kasmayı heirloom da var zaten bir dünya oyunun kolaylığına örnek vereyim mesela azeroth da uçmak gibi ben yeni almışım 60 lık bineği adam uçarak tepene biniyor eskiden böylemiydi bölgede lvl kasanlarla didişir dururduk al sana world pvp yoksa 90 lvl herifler uçacak 20-30 lvl ların başında kamp kurucak sonra pvp serverı yapcak bişey yok diye savunucam bide
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam gitmiş world pvp demiş ya, alt kasan adam lvl kasarken insan görse nolur görmese nolur amac belli zaten en hızlı şekilde lvl 90 a ulaşmak. Sen 2 görev yapayım derken adamlar geliyor şehirde npc bırakmıyor aksama kadar quest tamamlayamıyorsun 15-20 tane geri zekalı camp yapior diye. Guildwars sistemi olsa x realm süper olurdu ama bu haliye fail zaten. 400k hpli adam 3k hp lı adam kesio buna da world pvp diyolar işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blackwolf said:

stv hala aynı fark yokkı canım sıkılınca stv yada hellfıre ya gıdıyorum mopa dalmalarını beklıyorum sonra uzakdan bı el trow yapıyorum hp zaten les bırde mop vuruyur adam oluyor repair parası gırıyor


senin şu yaptıklarını gördüğümde gözümde canlandırdığım insan tipi cuk oturuyor şu posta
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda benden düşük level adamı, önce o bana dalmadan kesmiş değilim, ama gene de bana dalan yüksek levellarada asla kızmadım. MMO oynuyoruz, diğer faction size dalmasın istiyorsanız gidip PvE realmde char kasacaksınız. PvP serverında char kasıp "yüksek level geldi kesti başımdan ayrılmıyor" diye şikayet edemessiniz.

Hele de bu durum bütün bir char kasma döneminde toplasan 10 kere olmayan bir olayken. Eskiden bir level kasman saatler sürüyordü, STV'de 7-8 saat geçirdiğimi bilirim, şimdi girmek çıkmak zaten 45 dakika sürüyor. Kaç kere kesilmiş olabilirsiniz. Daha yeni char kasıyorum 66 oldum, 1-2 kere stv'de, 5-6 kere helfireda öldüm topu topu. Ki helfire'a 58 girdim, 64 çıktım, baya ciddi vakit geçirdim yani orda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...