Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012


TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Şampiyonlar Ligi'nde yapmayı planladığı değişiklik konusunda uyarıda bulundu.

Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi.

Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti.



O zmndan beri hırslıyım şu herife karşı :D Çok pis içimin yağları eridi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wenger'in aşağılanmış hissettim diye bir açıklaması var.. resmen içimin yağları eridi.

bundan birkaç sene önce beşiktaş liverpool'a 8-0 yenildikten sonra beşiktaş gibi kalitesiz yetersiz takımların şampiyonlar liginde işi yok bence bu tip durumlar engellenmeli tarzında bir açıklaması vardı.

arsenal hakkında da atıp tutsak ya premier lige fazla championship'te zevk verir gibisinden, ukala fransız aslında biraz küfür geçmiyo değil kafamdan..

not: gsliyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...