Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekanik klavye


medivh

Öne çıkan mesajlar

ehe mobilite de %60 klavye inanilmaz guzel, tavsiye ederim.
F1-10 tuslarina Fn ile gayet alisiyorsunuz, hatta bence daha rahat cunku tek elle shift+f5 basmak icin kanirtacagima, iki elle tik diye basiyorsun..

klavye kucuk oldugu icin mouse'un dibinde duruyor zaten, masada inanilmaz yer aciliyor...bunu tekrar yazayim, inanilmaz yer aciliyor masada. :)

ofis ve is icin ben sahsen %60 yada %80 (tenkeyless) modellerden sasmam bu saatten sonra. Ha, eger muhasebe gibi bir durum var ve numpad deli gibi kullaniyorsaniz o zaman baska...gerci ayri numpad-usb satiliyor, mouseun sag tarafina konulur bir tane.

hayirli olsun simdiden...PBT key olmasi anlatmasi zor ama ozetle cidden muthis birsey. Eskimiyor/asinmiyor tuslar resmen...backlighting yerine PBT olsun diyecek kadar guzel..Insallah teknoloji gelisirde hem PBT hem Backlightli dugme yaparlar ilerde. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi deck bulmak zor
http://www.datacal.com/cSearch.aspx?Search=deck&CategoryID=0&ManufacturerID=0&SectionID=0&PriceRange=0&SortBy=0&PageSize=9&AndOr=AND&DisplayMode=List&submit.x=0&submit.y=0&submit=Go

burası sanırım gönderiyor worldwide ama en az 30-40 dolar takar kargo, 140 dolarda alet, o paraya değer mi hiçbir fikrim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
mekanik klavye konusu olarak bunu bulabildim.
eski ama güncellemiş olalım.

fps oyunları için en iyisi cherry black/red, genel kullanım için cherry brown imiş sanırım. firmalar kendi switchlerini üretiyor artık, ama aralarında ne gibi fark var bilmiyorum.

cherry red bakınırken bunu buldum:

http://www.corsair.com/en-us/landing/strafergb

steelseries'in de şöyle bişi varmış:

https://steelseries.com/gaming-keyboards/apex-m650
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

66 euroya aldım geçen black fridayde, 3,5tu kur o zaman. 500 lira fenaymış ne diyim.

Bright said:

Red yumuşak geliyor bana, black daha iyi basma hissi sağlıyor


bazen youtubeda falan bir şey izlerken video duruyor veya ileri-geri sarıyor, bi bakıyorum: tuşa basıyormuşum meğer farkında değilim, gerçekten çok hafif. diablo, poe tarzı oyun oynuyorsanız eğer çok iyi oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

corsair strafe red varbende rgb olmayan versiyonu kırmızı ışık. bugüne kadar kullandığım ve beni en memnun eden elektronik aletlerden biri sanırım çok tatlı.


kırmızı ışıklı yeni bir klavye çıkmış, corsair'den. suya karşı dirençli felan.

ama o da sırf kırmızı ledli yapılmış.

merak ettim kırmızı led nasıl oluyor kullanması. mavi/yeşil renkleri seviyorum ve ürün seçerken ona dikkat ederek alıyorum. ledi kapatılıyordur muhtemelen ama özellikle kırmızı seçilmiş olması, kullanırken nasıl hissettiriyor? kullanışlı mı, gözü yoruyor mu vs...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aralar ben de almayı düşünüyorum. Oyun için değilde, çoğunlukla yazı / kod yazmak için.

Şunlardan hangisi mantıklı olur?

HyperX Alloy ~ 350 TL

Cooler Master MasterKeys Pro L ~ 300 TL

Bunları sevme sebebim çerçeve boyutunun küçük olması, ikisi de Cherry Mx switch ile geliyor.

Yalnız red in basma hissini pek sevemedim, blue da çok gürültülü olur ofis ortamında, brown denediklerim arasında en beğendiğim oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı renk en az kırılan ve en yoğun renk olduğu için yakın çevresini aydınlatır sadece. karanlık odada oyun oynarken rahatsız etmez.

2 gün önce şunu aldım.https://www.amazon.com/gp/product/B01B8Y1RNU/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc ama daha göndermediler. cherry red ama diğer cherry'lere göre biraz daha sessiz ve daha tok bir sesi var. Net'deki yorumları iyidi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

corsairde ışığın 3 seviyesi var ayarlayabiliyorsun, ben en yüksekte kullanıyorum ve karanlık odada bile hiç yorucu gelmiyor güzel gayet.

red switch de gayet gürültülü bu arada ya. alırken düşünüp taşınıp öyle alın, evde başka biri varsa yan odadan kesin duyuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...