Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

daha oncede sordugum gibi, turkiye icin gecerli olan digital satin alma sitesi varmi, origin de gecmiyor malesef desteklemiyor diyo amazondakine baktim code u yolluyoz diyo ama shipping tax max aliyor :S cd md istemiyoruz arkadas!

delirtecek bu alisveris sitelerinden nefret ediyom valla zibilyon tane sey yaziyo ama net bi aciklama yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- amazon.com'da bugün itibariyle collector's edition pre order'ları durmuş vaziyette. yoğun talebe yetişememişler.

- amazon.com'dan alanların çoğu pre order redeem code'larını çabucak almış, fakat gamestop sitesinden satın alanların çoğu hüsrana uğramış. gamestop'un sitesinde bug oluşmuş, bu yüzden code'ların çok daha ileri tarihlerde satın alan kişilere gönderilmesi gündemde.

- oyunu collectors edition ya da digital deluxe olarak pre order edenlerin official launch'dan 7 gün önce, standard edition olarak pre order edenlerin ise launch'dan 3 gün önce oyunu oynamaya başlayabileceği belirtildi.

- oyunu amazon'dan almanız, avrupa serverlarında oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. dün ben de bunu soranlar arasındaydım emin olmak için,

'We do not have region restrictions on our servers, so you will be able to play Star Wars™: The Old Republic™, no matter the location or country you are playing from.'
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...