Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows bnei Çok sevdi Aka.. İMDAT!


LethE

Öne çıkan mesajlar

Selamlar arkadaşlar.. nedenini bilmiyorum ama Win98 im istikrarlı bir şekilde parçalara ayrılıyor..
şu anda internet explorer da mesela konu bşallığına bişi yazdım... sonra baka b iyere tıklayınca explorer 10-50 saniye arsı kilitleniyor..
ama alttaki mesaj kısmına yazarken böyle bi sorun olmuyor..
utopiya adlı oyun logininde ve her yerinde bu olayı yaparken forumlarında yapmıyor..
HA bide ben mesela adres kısmına Mu dyazıp sonra bunu copy pastelersem konu başlığına bu sefer ordada donma/takılma olmuyor..
ben adrese yazıp copy paste yapmaktan bıktım imdat help?..
soru 2-) Windows media palyer 9 vardı hata verior tekrar tekrar yükledim ama hata verior aceba ne yapabilirim?.. (internal error bla bla)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

win98 cdsini cd'ne tak. eğer hdd'de bi yere kopyalamadıysan cd'nin içeriğini bi dizine at. sonra bilgisayarı command prompt only olarak aç. o dizine git ve setup yada kur'u çalıştır. win98'i üstüne kur. Hiçbişi değişmio sadece eski sistem dosyalarının üstüne yazıo. Bi dene bakalım bişi değişcekmi. Değişmesse o zaman windows ve program files dizinlerini silip tekrar sıfırdan win98 kur.

Hiçbir zaman windows kurmak için bilgisayar formatlamadım. Formata uyuz olurum zaten.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Windows'u üstüne kurmanın tek faydası o anda windows'un kendi system dosyalarından bozuk olanlar varsa (yada version sapıtması yaşayanlar) onların üstüne düzgünlerinin yazılması. Başka bir özelliği yok.

Ayrıca desktop'a felan birşey olmaz, yüklenmiş programlara zarar gelmez. Zaten hiçbirşey sormaz win98'i üstüne kurarken.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür olaylar için ( özellikle MS'in işletim sistemlerinde ) Partition Image denen bir olay var. Güzel güzel sıfır bir makinaya işletim sisteminizi kuruyorsunuz. Tamamen istediğiniz şekle getiriyorsunuz ve image'ini alıyorsunuz.. Kurduğunuz ek programlara bu image 'in dosya büyüklüğü değişse de, ortalama 500 MB - 1 GB arası bir şey tutuyor.. 700 civarında ise atıyorsunuz bir CD ye ve saklıyorsunuz o CD yi..

Ha sistem saçmaladı mı - ki Windowslar saçmalar düzenli olarak - ? Hemen CD yi buluyorsunuz ve tekrar image'i partition'a yazdırıyorsunuz.. Böylelikle hiç uğraşmadan 5-6 dakikada işletim sisteminiz ilk kurduğunuz ana geri dönüyor..[hline]
-ee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...