Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara - İş durumu


Masteis

Öne çıkan mesajlar

Bende bunun aynısını açmayı düşünüyordum ama egitimli megitimlisini bari buraya yaziim.

Şimdi malum ben tırt bir bölümde okuyorum ünide amerikan kültür ve edebiyatı ama nerd oldugumuzdan bilgisayara yatkınım bu da en azından bir taban oluşturması açısından (hani web design yap çok iyi para var diyen olursa kafasına kafasına vurabiliim diye)

Sonuç olarak ben kendimi hangi alanda naparak nasıl geliştirmeliyim ki ilerde üniversite mezunu adama 800 lira para verip al bunla çalış demesinler güzel bir iş buliim 1.5 minimum ile başliim ki zaten başladıktan sonra artıcaktır şeklinde olsun 1.5 degil 2 olsun 5 olsun 27 milyar dolar aylık maaş aliim artık ordan nereye kaptırırsanız kendimi geliştirme olarak ne yapsam da sonra hangi alana yönelsem tavsiye edersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

web designer ya da ne bileyim coder olupta parayı kıran insan pek görmedim. ve bu mesleğe kendini veren dostlarım inanılmaz boktan bi durumda.
ben yazılımcıyım ve buna göre iş arıyom diyosan ÇOK profesyonel olman gerekiyor. benim gördüğüm bu.

onun haricinde hayatını geçindirmek istiyorsan git berber çırağı ol sonra para biriktir dükkan aç, memurdan çok kazanırsın. iş durumlarını gözlemle ona göre bi alan seç ve kendini geliştir.

ben yazlık bi mekanda yaşadığım için otelciliği seçmiştim ve türkiyede otelcilik çok çok popüler. 1-2 yıl boktan bi yerde de olsa deneyim yaptıktan sonra güzel bi yere kapak atarsan gerisi gelir kariyerini yaparsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk mesajı okudum. başka bi konuda daha yazdım gerçi, jw marriot var burda, yeni daha ve bir sürü eleman alıyo. ben de otelde çalışıyorum ve bizim otelden bile giden oldu oraya. orda şansını deneyebilirsin. ankara'da otelcilik hakikaten her mevsim iş yapıyo. hatta ramazan ayında olsun, kışın olsun gayet yoğun geçiyo. çünkü şehir otelciliği sonuçta seminerler, düğünler, yemekler, eğitimler, başkent olması nedeniyle turlar falan derken her an otelde iş olması için bi sebep var. en kötü ihtimal 900 alırsın zaten ve kendine bu kadar güveniyosan bence asgariyi karıştırma bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...