Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L6 Wizardim...Hangisine verem?


Relovine

Öne çıkan mesajlar

bi kere wizardlarin fire oldugunu herkes bilir fantazi karakter dedigimiz(ucuk karakter örnek:higlander infil(biraz abartı oldu ama )) secim senin fire cok damage veren fakat cast time i uzun olan bi spectir dedigim gibi tercih senin neyi seviyosan odur neyden hoslaniyorsan o senin icin en guclu karakterdir (vaybe ne felsefe)[hline]Remreld Romario (cabalist)
Remra Romario (scout)
Komik mi geldi?
Evet Öyle!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bi grupla oynucam diosan
kesinlikle ice
iyi bi grupla rvr yapicam diosan
kesinlikle ice

yok ben solo takiliom cok diosan fire
yok ben rvrde guard mard bilmeyenlerle takilcam diosan fire

eger ben karakteri keep de parklicam keep defendlerde gircem diosan earth.....[hline]UYKUM VAR!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart kafam girsin sana emi!Ice spec en iyi falan degil oynamadan uydurma yahu.Ice spec`in pbae dIsInda yaptIgI birsey yokh.Ewet pve de fire wizarddan cok daha fazla islevi var ama rvr de oyle birsey soz konusu degil.Neden?
1.karsidan gelen dusmani bekliceksin yanina giricek , 10sn lik realm ability kullanicaksin pbae ye abanicaksin ve olmesi icin dua ediceksin.Eger 2-3 kisi geliyorsa zaten hic sansin yokh 2 vurushta indirirler
2.Ice wizzy stealther classlara diger specli wizardlardan daha kolay yem olur.Neden?Dibine giren stealtheri quickcastle root etsen bile , uzaklasip oldurmek icin buyun yokh.Ice dd gayet dusuk dmg lere sahip bir buyu.Isini zora sokar.
3.Ice wizzy `i sakin ha hiberniali pbae classlariyla karistirmayin.Hiberniadaki classlarin dmg ustunlugu oldugunu herkes biliyor diger realm lerin wizardlarina gore.Pbae Enchanter milletin arasina girer ve cok rahat 3-4 kisiyi belki daha fazlasini temizlerken , ayni seyi ice wizzy yapamaz.Cunku dmg`i dusuktur , cast time `i bir parca daha uzundur.
4.Ice wizzy ( aslinda butun wizard classlar icin)`nin adam olmasi icin yuksek realm lvl lere ulasmis olmasi gerekiyor.Sebebi alicagi herdmg add , buyunun zamanini kIsaltan realmabilityler , stat combinasyonlari anca hayatta kalmasini saglar.O yuzden lvl 50 olupta rvr ye ilk gittiginizde iskence cekersiniz uzunca bir sure.Surekli ilk olen siz olur , son reslenen gene siz olursunuz.Hele birde albionda oynuyorsaniz , release bile olabilirsiniz :p

Dedigim gibi ice wizzynin tek iyi yani pve`de ve keep defense`lerde fire wizzyden daha cok gorevi ustlenmesidir.Bashka bir espirisi yokh ishin.Unutmayinki herhangi bir runemaster yada eldrict ten yediginiz lvl 50 bolt daha adiminizi atmadan olmenize sebep olur.Ice wizzy`ninde kendini korumasi icin herhangi bir range spell i olmadigina gore , sadece kacmakla yetinir becerebilirse..
Ha bu gorusler benim oyun icinde edindigim tecrubelerdir , herkesinki farkli olabilir , ancak sizin yapmaniz gerekende burda + ve - leriyle classlari yeni baslayanlara tanitmaktir.O kotudur bu iyidir diye tartisma baslaticak yorumlardan kacininiz..[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kusra bakmada ice wizzy daha iyi
yukarda yazdiklarimi bidaha oku istersen
shield tanktan guard alan bi ice wizzy ,iyi oynayan bi 8 kilsik rvr teamindeki icewizzz asmis derecede iyidir...1vs1 bi stealtherla kapismak gşibi bi niyetin varsa .salak salak solo dolasmak gibi bi niyeti olan wizard yapmaz,hatta daoc oynamaz.....daoc = team oyunu...
dedigim gibi eger random gruplarla dolascaksan fire alicaksin..cunku kimse ne yapacagini bilmez o tür gruplarda...ice ile kolay yem olursun.....
eger profesyonelce oynucam diosan ice alicaksin.........ayrica keep defendlerde pbae lord odasi disinda o kdar iyi degil...[hline]UYKUM VAR!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasil yani atismak?
rr5 firewizardi olmasi onun nekadr ii blip bilmedigini göstermezki...
bu oyun team oyunu vede acik olan bisey varsa oda ice wiziinin iyi oynayan bi grupta firewiziden daha yararli olacagidir..
ha diosan ben zergle giderim ae dd kasarim o ayri.....
benimde 10 bin tane rr10 charim var hadi bakalim !![hline]UYKUM VAR!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

farklı işlerin adamları. ikisinin de avantajları var.
iyi oynayan tank arkadaşların varsa ice olmak daha iyi. ama her zaman bulamazsan çok zorluk çekersin tabi. orda fire nuke öne çıkar.
+1 to ancho[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Noob Assasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tercihim ice.. Eskiden olsa fire derdim, nedeni Excal Alb'de oynayan pekçok adamın oyunu bilmemesi ve yanlarında bir pbaoe char varken nasıl hareket etmeleri gerektiğinden bi haber olmalarıydı. Artık durum biraz daha farklı, hib'lerin RvR'da pbaoe'yi etkin kullanımını acı bir şekilde öğrendikten sonra artık alb'ler de pbaoe'yi güzel bir şekilde kullanıyorlar.. En azından biraz daha tecrübeli oyuncular nasıl hareket edilmesi gerektiğini biliyorlar..

Yanındaki adamlara güveniyorsan kesinlikle ice git derim, fire iyi ama pbaoe'nin etkinliği fire'da yok bence..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...