Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suits (2011) - USA Network


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

gecen sezonun son 1 veya 2 bolumunu izlememistim. artik boyle gidisini bile izleyesim kalmamisti michael ve rachel'in.

yeni bolume soyle bir baktim hizlica. galiba katrina'yi ana karakter yapmislar? olacak is degil. notice me senpai'den oteye goturmedikleri bir yan karakter. dule hill'in karakteri de bayik. michael ve rachel'siz her sey guzel olacak diye dusunmustum. pek oyle olmamis. :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5. sezon sonundaki olaydan sonra çok soğuduydum. Geçen yoklukta 6. sezon da gelmiş diye Netflix'ten izleyeyim dedim, çok güzel toparlamışlar, ilk bölümler gayet iyiydi.

Ama karakter kayıplarından sonra patlar dizi. Jessica'nın gidişe bile çok pörtlerken Mike falan komple bitirir diziyi.

Tamam Donna, Litt falan çok süper karakterler de, lead lazım, tek başına Harvey yeterli olmaz. Ya da çok çok iyi bir yeni lead getirmeleri lazım ki bunu yapmaya çalışan çok dizi patladı. Scrubs'a dönmese bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

davalar harvey'in, mike'ın "tezgahım ortaya çıkmasın" dışında diziye getirdiği bir olay yoktu ve süper tırttı o kasışı sezonlar boyunca, her yeni gelen charla tekrarladılar filan. yok tanık çıktı yok kanıt bulundu yok yeni teftişçi geldi vs. şirketin ve harvey'in mücadeleleri esas ilginçti yani.

mike başka bir oyuncuyla harvey'in asistanı gibi birşey olabilirdi, o karakter sırıtıyordu bütün mekanda böyle diziyi taşıyıp götürebilen bir karakter değil. neymiş fotografik hafızaymış vs imiş e kardeş adam silik yani bunu odağa koyma. ne karizma var ne komik ne de empatik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
dördüncü sezonu atladım sanırım da, 5-6'yı digiturk veriyor diye izledim gene sardım da, mayk ve roşelin çıkışlarını pek başarılı yapamamışlar. çat diye çıktılar çok havada kaldı. neyse yedinciyi daha çok merak ettim ama maykın devamlı ego tatmin etme crusadei baymıştı son 2 sezon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...