Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2


Bone

Öne çıkan mesajlar

Böylesi daha iyi abi. Hiç olmazsa kalitesi düşmüyor.
Milletin korkmasının nedeni sertifika hedesi biraz. Zannediyorlarki her silahı sertifika ile açacaklar. O yüzden korkuyorlar biraz :P

Bende yeniden kuruyorum. Yeni bir kıta gelmiş, araçlar üstünlüğü azmış.

Birde şu oyun FPS bölümünde, lobi bazlı 4vs4 oyunlar mmo bölümünde :D. Pati baya ilginç bir yer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dengelemek için bonus vermeleri lazım. Birazda reklam. Ne bileyim çok düşük yerleri merge etseler düzelir.. Sadece sizin tarafın sayısı ciddi azsa (yani cidden azsa) bonusu şöyle bi %50 felan yapsalar dolarda taşar bile. Yani ben bile açarım orada bir karakter hiç koymaz :P )

adamların elinde çok oyun var şuan. Onlarla ilgileniyorlar. O yüzden planetside 2 biraz arkaplana düştü (az ilgileniyorlar bunları hesaplamıyorlar demek istiyorum)
Yeni oyunlardı, ps4 dü derken...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla düz mantık işler bu noktada aynı şeyi bende söyledim bir çok yerde. yani eğer imbalance bir durum varsa vanu ya xp arttırımına git zaten lib dir ıvırdır zıvırdır anasını bellediler.

anlamıyorum cidden köpek gibi alt yapı var hatta gördüklerim arasında en iyi bütünlüğe sahip massive fps ama herifler sphere kodu yazan dandik scriptler gibi iş yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

miller da işler nasıl? vanu hala saçma sapan dominant mı orada?

1 yıldır oynamadım yahu oyunu.


Millerda denge biraz oturmus gibi ya. Hatta nc biraz bastirmaya bile basladi boyle. Ama hala tr dominant master race olayindan pek kurtulamiyoruz. En basic irk abi oyunu ilk kurup acan adamin tr acma ihtimali %75
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fena değil ya. max altitude düşük yalnız ona gıcık oluyorum, yamulmuyosam indar'da 800'lere çıkabiliyoken burada 500 falan max.

bi de şu continent lock olayını azıcık değiştirmeleri lazım. %1 farkla alert kazanıyosun continent lockluyosun o saçma biraz. ne bilim alert ile locklamak için en az %60-70 conquer gereksinimi felan lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

ee ps2ciler hossin geldi ne. düşünüyorsunuz?

üstüne birde Europe accounts us e transfer edildi benim hesap zaten us ti bi bokuma yaramadı. sizinkiler ne alemde varmi icimizde


fena değil de ortada bir base var adını hatırlamıyorum bilmemne's determination mı ne, sadece launchpad ile girebiliyorsun. savunan factionda yeteri kadar adam varsa üç iniş noktasını da camplıyorlar ve almak imkansızlaşıyor. bütün üssün uçaklardan ağaçlar tarafından korunması da cabası. onun dışında sevdim yeni kıtayı

benim hesap soeydi zaten, transfer falan uğraştırmadı beni de
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başlıyorum dersen kimse nick vermez :P. Karakteri biraz geliştirmek gerekiyor :D. Birde merak etme, tek başına oynuyor olsanda ortam bulabiliyorsun. Hatta zaman içerisinde iyi gruplarla bile takılırsın.

Ben miller terran dayım ama pek girdiğim söylenemez. Serverda dengeli görünüyor, fakat daha kalabalık yer varsa orayı tercih etmek isteyebilirsin. Denge kısmınada dikkat et.

Oyunda bir fps ye göre geliştirecek çok şey var. Oyunu seversen ve uzun vadeli düşünürsen aylığa bağlamak iyi bir fikirdir.
Para harcamayı düşünmüyorsan araçlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Onlara sertifika biriktireceğim diye eğlenceden olma.

Oyun için yorum istersen, piyasada böyle bir fps oyunu yok. Bu kalitede, bu içerikte... Her konuda yarışır. Fakat sayı bazen insanın canını sıkabiliyor. Ne güzel yarım saat savunduğun yere bir anda 100 araç geliyor ve içimizden geçiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye nick vermesin ya yalan o bak biz ceres te hem VANU hemde TERRAN tarafındayız. 6 kişilik bir türk ekibimiz var mütemadiyen akşam 7 ten 11 e kadar oynayıp keyif atıyoruz skype yapıyoruz topluca çokta keyifli oluyor kısa sürede kasabilirsin bizim yanımızda. bekleriz

vanu tarafındaki isimler;

caphernos
felakettin
toyguntr
evliyaoglu

bunlardan birini eklersen direk sana yardımcı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Osirix said:

EU serverları birleşiyor. miller + woodman, cobalt + ceres

https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/european-server-merges.193741/


miller NC içün kötü haber woodman NC çok kötüymüş duyduğuma göre,miller da adam akıllı zone locklayamıyoruz zaten,woodman NC dahada aşşa çekecek gibi bizi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de woodman VS'te 3000 kişilik (tabii kaç kişi aktif bilmiyorum) bir outfitin olduğunu duydum; ismi KOTV. hayvan gibi zerg yapıyorlarmış. vs için iyi, diğer factionlar için kötü haber

TR zaten en organize faction miller'da. woodman'dan daha fazla adam gücü elde edecekler şimdi bir de

woodman NC'de düzgün outfit bile yokmuş. zaten alertler sırasında falan bile sürekli hossin'deyiz, doğru düzgün organize olamıyoruz. cobalt ile birleşmemiz çok daha iyi olurdu çünkü orada muazzam bir NC outfit ittifakı var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya kim dedi yalan yanlış olm onlar merak etmeyin 3000 kişilik outfit en aktif zamanında bile maks 200kişi online olabiliyor.

şimdi tüm sunucuları gezdim durum şu

woodman VS zerg
cobalt NC zerg
ceres TR-NC zerg
miller TR-VS zerg

şeklinde aslında yaptıkları iyi olacak çünkü kafa kafaya ezenler genelde TR ve NC... bence gayet iyi olacak hatta server transfer token olayından bile iyi olacak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
yeni serverların adları competitive maçlar ile belli oldu. her serverın her factionındaki büyük outfitler adam toplayıp birleştiler, kocaman server takımları oluşturdular ve test serverında diğer serverlara karşı kapıştılar. bir kıtaya iki faction konuldu ve verilen sürenin sonunda daha çok bölge toplayan faction maçı kazandı. miller woodman'ı yendi, cobalt ise ceres'i.

kazananlar yeni serverların ismine koymaya hak kazandı. son derece banal bir şekilde miller + woodman miller adını aldı, cobalt + ceres de cobalt oldu.

miller vs woodman'dan birkaç video:

http://www.youtube.com/watch?v=UyJRfGA1Qk0
http://www.youtube.com/watch?v=ErIXLFrn5fs
http://www.youtube.com/watch?v=JVhFv_7O0mw


serverlar geçen cuma birleşti. sunucular ağır yükü kaldıramıyor ama. pazar günü miller'da NC outfitleri hossin'de birleşip operasyon yapmaya kalkışınca bütün kıta mass disconnect yedi, sonra sunucu geri geldi, sonra SOE serverı NC tam hossin'i kilitlemek üzereyken kapattı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...