Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood % Glory 7 Temmuz'da


KingV

Öne çıkan mesajlar

@KingV:
Akşam bizim vente geldiniz,lakin pek sohbet edemedik.Telafisini yapalım.Bizde sohbet muhabbet çok olur.

Oyuna dönersek,Ach.Ruinde bile pvp de kan gövdeyi götürüyor.Güzel olmuş,beğendim.Herkes bide çapulcu gibi dolaşmıyormu harika bir olay.Moblardan parada düşmüyor,tam sefalet çekiyoruz.Oyunsuzluk günlerimizde iyi geldi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

selam,

aoc'u kısa bir süre 30 lvl assasine kadar denemiş biri olarak, bana önerebileceğiniz karakter nedir? level dşük olduğundan assasinin özellikleri yetersiz gelmişti sadece.


Düşük lvlde pvp önemli değil,80'nden sonra yaparım,sorumlulukta alırım üstüme diyorsan DT,düşük lvl pvp yapıcam,çok cengaverlik yapmayıda sevmem dersen ranger,lvl 65'e kadar ezilirim ama yılan gibi adamımdır,ısırdımmı ya öldürürüm ya felç ederim dersen sin.Yok abi bu işlerle uğraşıpta polemiğe girmem,ben yıkar geçerim dersen guard.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

casual olarak arada takılırım diorum ciddi bir şekilde kasmıcam. aklımdan barbar geçior fakat barbardan bahsetmemişsin pek o konudaki yorumun nedir acaba?

düşük levelda pvp yapacam bu arada bolca, düşük levelda da zevkli olan bir karakter tavsiye alabilirim.
ps: düşük leveldan kasıt nedir bu arada? ben lvl20den itibaren başlarım diorum milletin peşinde koşturmaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Mosquito:

Düşük lvlden kastım,80'leyecek misin karakterini yoksa yavaş yavaş pvp yapa yapa mı gideceksin?Anladığım kadarı ile düşük lvlde dalacaksın dalgaların arasına.Ozaman ranger tam sana göre.Barbarda iyi classdırda,arap atı gibi bir classdır.Sonradan açılır.Savaş uzadıkca bir healerın attığı heal kadar heallar kendisini.Bildiğin psikopat yani.Sana kalmış bir olay.Yanlız düşük lvlde rangerlardan çok dayak yersin.Onu söyleyem :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

ya parayla item alınıyomuş 1 hafta oldu açılalı server millet dizmiş setleri felan.Hiç kasmaya gerek yok o zaman millet parayla item alıyosa.Parayı veren güçlü,para vermeyip kasan güçsüz


Oyunun bir amacıda bu 4 seçenek var 1. para harcayıp item alıp Failcom kazanacak 2. seçenek hadi ulan failcom sana para vermem olacak 3. seçenekte oyunu bırakmak 4. dengesizliği bilerek oyunu oynamak. Son sözüm, şuan oyuna başlayanlar daha şanslı ilk 1 yılı hatırlıyorumda :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi item dizme olayını bırakın ya,yok öyle bişe,bizde oyundayız bizde görüyoruz,bende dizdim item 18 lvl de ama epic bossları keseerek guildle düşürdüğümüz gearlarla gayetde şık duruyo yani:D,halen white sandsdeyim ben ama bilemiyorum diğer tarafları,full server bu arada,guildi kurduk ,irtibata geçmek için sinx e mesaj atın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

parayla alınan zırhlar inanın birşey değil. crafted 80ler biraz zorlasan onlardan daha iyiler.

kimi adamlar var pvp lvl 3 olmadan tortagedan çıkmıyor. siz de çıkmayın. zaten 80 olduğunuzda pvp 5 olur aynı setleri siz de alırsınız. gerek yok khitai hm yapın yapabilirseniz sollar geçersiniz onları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende gelebilirim 1-2 gün içinde .Her türkün gönlünde yatan class olan assasin açacam:D

aslında dark templarda açabilirim nasıl bilmiyorum ama..oyun cıktıktan sonra 3 ay oynamıstım işte bear shaman,ranger kasmıstım.Aslında ToS istiyodum ama pvp de dandik diye okudum forumlardaki pvp based oynayacam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...