Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2011 - 2012 Regular Season


mokoko

Öne çıkan mesajlar

Memo sakatlanmaz da "artık son demlerim lan, oynayayım biraz" derse ve diğer oyuncular da Memo ve Deron'a ayak uydururlarsa Nets bu sene ilk 8i yapar.

Sacramento enteresan girdi sezona.
Gençlik aşısı tutmuş görünüyor. Kaç sezondur iskeleti gençlerden oluşturmaya çalışıyorlardı. Tecrübeli oyuncularla iskelet iyi kaynaşmış görünüyor.

Miami bu sene şampiyon olursa olur, olmazsa zaten bir daha olamaz.

Dallas'ın geçen sene ki şansı(yanlış anlaşılmasın, kendilerini aşarak oynadılar ve şampiyonluğu hak ettiler ama bunu Boston,Lakers ve Miami'nin mallığına borçlular)bu sene tutmaz. O bir kere olur. Zaten hala geçen sene de kalmış oyuncuların akılları.

Orlando karambol top oynamaya devam ediyor. Pley of yaparlar ama başta bizim Hido olmak üzere Jameer, Jay Rich, Anderson kafayı yedirtmeye devam eder Orlando taraftarlarına. Howard garibim hücumda ve defansta kendini yırtmaya devam eder. Seneye de muhtemelen Los Angeles'a transfer olur(hele ki bu sene LAL beklentilerin altında kalırsa kesin Howard'dan başka oyuncu yakışmaz LAL'e).

Chicago bu sene de iyi işler yapar. Ama şampiyonluk konusunda ben yine de nefesleri yetmez diyorum.

İlk izlenimlerim böyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların başarılı olma gibi düşüncesi yok bu sene. Kadroyu iyice boşalttılar. Howard takasının peşinden koşuyorlar. Gelecek seneki drafttan iyi bir yer kaptılarmı bir sonraki sezon durumu düzeltebilirler. Draftta iyi bir yer içinde ligi sonlarda bitirmeleri gerekir. Sonuçta bi cacık olmaz bu takımdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...