Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saints Row: The Third


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Griswold said:

Katledilmiş versiyonu:
http://www.youtube.com/watch?v=ATn9Orh8GEM


şu cidden katledilmiş olmuş.

öte yandan şarkıyı videoya uyarlamaları çok daha güzel olmuş. özellikle o giriş çok hoşuma gidiyor.

ama şey var tabii, adam konuşmaya başlayınca kötüleşiyor hehehe. bu yüzden şarkının normal versiyonu katledilmiş gibi oluyor.

kadının sesiyle alkışları alsak king crimsonun üstüne koysak bi de saints row trailerındaki gibi yavaşlatsak felan baya güzel olabilir düşüncesindeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Oyun inanılmaz güzel ya. Gittim satın aldım. Aral dandik kutuyla getirmiş, sanki çöpten topluyormuşsun gibi. Ama elli tl'ydi. Çoğu yabancı siteden daha ucuza olduğundan aldım. Steam'e kaydettim. Deli gibi oynuyorum. Co-op işi de çok güzel duruyor.

Steam adileri dlcleri bu region için satmıyor ama abuk biçimde. Başka siteden alsam sorunsuz yükleyebilirim diye umuyorum. Çünkü oyun o kadar iyi ki, daha fazla görev kesinlikle isterim yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
1-2 gündür inceliyorum videolarını. şehir fln çok güzel görünüyor. absürd tarzda oyun oynamamıştım pek ama eğlenceli görünüyor. ayda bir indirime giriyordu bi ara umarım yakın zamanda bi %75 daha görür. korsan ile başlamak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Coop'u çok gereksiz. Bir sürüde sorunu var.
X kişinin satın aldığı binayı, arabayı, sağda soldaki bebekleri, paraları vs. Y'in de ayrıca alması gerekiyor.
Görevi X kişi alınca Y kişi Waypoint/Görev yerini yada ne yapılması gerektiğini göremiyor. Sinematikler de sadece kendi karakterini görüyorsun.

Yani oyunu kuran kişi ne yapıyorsa aynılarını coop olarak gelen kişinin de görevler hariç yapması gerekiyor. Oyun sadece oyunu açan kişi üzerinde dönüyor. Sonradan gelen arkadaş ortalıkta dolaşan figuran oluyor. Ha eğlenilebilir tabi bir yere kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
çok iyiymiş bu oyun ya, steam'i kınadım almamızı blokladığı için heh. dlc'yi istiyorum ama alamıyorum şimdi onu da, göstermiyor steam store.

yardıran, gimp olmayan minigun bile var oyunda, "daha ne isterim" dedim. dördüncüyü de alırım fiyat makul seviyeye düşünce.

ikincisi nasıl bu arada, tavsiye edilir mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...