Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bazilariniz cok sacma bir istek deyebilir ama sole yukari yada asagi bir yerlere kucukcuk minnacik bi saat ekleyebilirmiyiz. Baskalarini bimiyorum ama benim ihtiyacim oluyor.[hline]Just click. [Bu mesaj AngelFire tarafından 07 Şubat 2003 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 niye task bardaki saati okuyamıyormusun :)[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 task barda su anda 19:00 :) jeton az koseli olabilir ama birazdan duscegine eminim[hline]Just click. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ha dogru task barin saati ayarlanamio dimi jeton köşeli ama en azından bilgisayar kullanmayı bilir.[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 arakadas gavuristanda oturuyorda, yanlis hatirlamiyorsam Kraliçenin 2. evindeydi :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yok yanlis dusmus jeton. burada yerel saat bu :) taskbarin saati normal benim. *! Biraz daha bekler jetonun dusmesini*[hline]Just click. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 lol feda hee kralicenin 2. ci evindeyim :) karamurat hala annamassan helal olsun dicem[hline]Just click. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 o zaman bi time programı çekersin basit herzaman burdaki yerel saaten haberin olur yada yinede burdaki zamanıı öğrenmek için task bari arada gerektiğinde buradaki dilime ayarlaman yeter *!jeton düşmemekte ısrarlıdır,alkış seslerini bekler*[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oyle seyler tam dakkasiyla doru vermio die dedim. yani yapamayiz dedilerde ben nie yapmionuz be aglarim simdi fln mi dedim :D bu arada jeton dusunce sen yollarsim baa ozel bende haha buldun sonunda derim :)[hline]Just click. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 istersen icq dan yollarım ne gerek var pm e bende var nasıl olsa icqun :) bak adam iyice kıllanacak şimdi *! jeton yüksekten korkar insemmi acaba der*[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 http://www.pepelek.com/forum/toptopics.php burada war server saati. said: En Son 7 Konu [ 08 Şubat 2003 23:41 ] Son Mesaj Alan şeklinde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 haklisin kedi saol[hline]Another World Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.