Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Fury düzeni... ve Forsaken


KingV

Öne çıkan mesajlar

biliyorsunuz geçtiğimiz hafta serverlar birleşti ve kalan serverlardan Fury'de herkes rekabet halinde pastadan pay almaya çalışıyor. ben de yaklaşık 3 ay önce dağıttığım guildın adı ve şehriyle tek takılıyordum. oyun içerisinde gördüğüm bazı arkadaşları guilda çağırmaya başladım. amaç ortak dili konuştuğum arkadaşlarla beraber birşeyler yapmak. bu nedenle buraya da reklam atmak istedim. gelmek isteyen arkadaşları beklerim. guildı tanıtmak gerekirse özetle;

Guild adı: Forsaken
Server: Fury
Guild Şehri: full t2, t3 keep ile birlikte
Raid: LPTC adlı bir pug raid ile her hafta t1-t2 raidleri düzenleniyor ve aradan seçilen iyi oyuncuları t3 raidlerine davet ediyorlar. t3 raidi tamamlanmış t4 raidinde ilerlemeye çalışıyorlar.
Vent: şu an yok.

iletişim: oyun içinde akşamları Anakhor, Ephesus ve Nefreth

not: ilgilenen arkadaşlara officerlık vermeyi yönetimi onlara bırakmayı düşünüyorum. yoğun çalıştığım için yeterince ilgilenememkten korkuyorum. sadece guild şehrinden ötürü liderlik benim bir karakterimde kalacak. t3 keep olduğu için yeterli sayıya ulaşıldığında siegelere girmek için engel bulunmamaktadır. dileyen karakter adlarını da bırakabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...