Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8


Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Kurmadan önce endişelendiğim tek şey driver konusuydu, ATI ve Realtek W7 sürücüleri W8'de sorunsuz çalıştı.
Start menüsüne gelirsek:
Tamamen alışkanlık meselesi. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, W95'den beri köklü bir değişiklik olmamıştı. Böyle birşeyin zaten yapılması lazımdı.
Full HD çözünürlükte kullanması çok zevkli. App fikrine bayıldım diyebilirim. Şuanda adam akıllı denediğim iki app var:
Social ve Tweet@rama.
İkisini de çok beğendim. Entegrasyon ve kullanışlılık çok iyi. Bir yerde okuduğumu hatırlıyorum; bu appler WP7 appleriymiş, WP7 appleri W8'de çalışabiliyormuş. iOS ve Android tabanlı tabletler bana pek kullanışlı gelmemişti, benim gözümde büyükçe bir smartphoneden farksızlar. Sanırsam alacağım ilk tablet W8 tabanlı olacak.
Programlara gelirsek:
Bazı Windows uygulamalarının iki sürümü var:
Tablet sürümü ve geleneksel sürüm. Control Panel ve IE bunların içinde.
Microsoft, W8 ile bu üç platformu birleştiriyor gibi gözüküyor. Windows'un büyük kullanım yüzdesini de hesaba katarsak Microsoft W8 ile turnayı gözünden vurdu demektir.
Analistlerin WP7'nin iOS'u geçip 2. sıraya yerleşeceğine dair görüşlerine inanmıyordum. W8 herşeyi değiştirecek gibi.

birkaç ss








Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe





ben bu MS proje yönetimini anlamıyorum hakkaten. ulan nerde print preview app'ı? halen gidip paint arıyorum (arıyorum bu arada önce, evet) orda paste diyip kaydediyorum anca oluyo. e bu win 3.1'de de böyleydi?!

şabalak herifler kıçıkırık program Teracopy'deki özelliği "bakın ehe ehe çogzel yaptık kopyalama işini" diye süsleyip gösteriyosunuz, bunu da yapsaydınız ya?!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En çok merak ettiğim şeylerden birisi Microsoft Store'ydi. Developer Preview sürümüne dahil edilmemiş. GNU/Linux'da yıllardır kullanılan bir özellik. Kullanıcıları güncelleme derdinden kurtarıyor. Sistemi yeniden kurduğun zaman yükleceğin uygulamaları seç, onlar yüklenirken kendine çay yap :) Microsoft'un bu rahatlığı artık bize sunması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DeMiRMaSKe said:

VirtualBox'a kurulabiliyor. VMWare ACPI 2.0 desteklemediğinden hata veriyormuş. Ben VirtualBox'a kurdum biraz kurcaladım. :)


bende şimdi virtualbox indirdim ama sanırım bunun x64 için özel bir versiyonu yok. 3. kez deniyorum 8i kurmayı her seferin de kurulum esnasında bir yüzde diliminde takılı kalıyor. yapmamız gereken extra bir ayar var mı ki acep?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...