Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server merge


KingV

Öne çıkan mesajlar

ve server merge...

When will the server merges happen?
US servers will be merged on 31st of May 2011. The EU server merge will happen on the 1st of June 2011.

Which servers will be merged?

US:
Tyranny and Cimmeria are merged into one PvP server

EU:
Crom, Hyrkania and Ishtar are merged into one PvE server
Fury, Aquilonia and Stygia are merged into one PvP server

official

rp nasıl olacak acaba..

yeni oluşumdan sonra pve serverında kimlerin olacağını az çok biliyorum da pvp serverında kimler var?

not: lütfen trollden uzak duralım. oyunu beğenmiyor olabilirsiniz ama konuyu dağıtmayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Server Merge'den kısa kısa;

1) Eğer server birleştiğinde diğer server'da sizin karakter isminizden bir kişi mevcutsa; karakterinizin aktif olup olmadığına, levelinin kaç olduğuna, kimin o ismi daha önce aldığına bakılacak. Benim hesabım senin hesabını döver tarzında kıyaslama yapılarak, uzun zamandır aynı ismi kullanan ve aktif oyuncu olanlara öncelik tanınacak ve eğer kriterleri sağlayamıyorsanız o ismi artık kullanamayacaksınız.

2) Eğer kalabalık bir arkadaş listesi kullanıyorsanız, oyuna girer girmez hemen friend listinizi kontrol edin. Çünkü isimlerini değiştirmiş olabilirler. Sevgili funcom /tell atın diyor

3) Guild cityler aynen duruyor. Sadece instance sayısını arttıracaklar.

4) Battlekeeps konusunda ciddi sorunlar çıkack gibi. Çünkü tüm BK'ları temizliyorlar. Kalelerin itemlerini de guild liderlerine verecekler. Hepsi tekrar kaleyi yapmak zorunda kalacak.

5) Funcom, 1 kereye mahsus karakter transferine izin veriyor. Bedava olarak. Ama her serverdan her servera geçiş yok. Örneğin herhangi bir EU serverından rusya ya da polonya serverına geçiş yok.

Oyunun tam anlamıyla oturması biraz zaman alabilir, umuyorum ki, en az sorunla bu merge atlatılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fury ile birleşecek serverlar belki pvpye hareket getirebilir.
Diğerleri çokda mühim değil.Cromda millet khitaiyiyi yaladı yuttu artık.Belki tek pvp eğlencesi olan minilerde bir kıpırdanma olur,okadar.

Not : Sinsisu nun attığı mesajı yeni gördüm.Bklar elden gidecek ha.Şenlik var conanda,mısırları patlatın.Seyre doyum olmuyacak.

Not 2 : Sinsisu,nikinin bir ara anlattığın,denizde geçen olayla alakalı olduğunu daha yeni çözdüm.Yuh diyorum kendime.

Not 3 :Ben Ali.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hareket getireceğine şüphem yok :) ama aquilonia light pvp serverıydı. bu yüzden pvpden aman aman çok çakmayan adam da oynuyordu. open worldde, wild lands of zelatada tesso da rp yapıyordu insanlar. şimdi diğerleri duyarlarsa oraya baskın olur :)

gelen oyuncuların bir kısmı crom a geçer popülasyon yine düşer :) eninde sonunda tüm serverları birleştirecek aoc görün. 2013 gibi yeni expansion düşünüyorlardı. onunla da yeni mekanlar gelirse oraları doldurmak için hepsini birleştirirler.

sanırım turan ek paketiyle yeni border kingdoms gelecek. zaten cross server minileri başladığında cross server siegeler getirecekler. şu crashları önlesinler de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben de serverları birleştirme hazırlığı yaptıklarını düşünüyorum. Bence Funcom kendi yaptıkları oyunun kıymetini daha yeni yeni anlamaya başladı. Bakalım, oynayıp göreceğiz.

Not: Ali, forumlardaki nicklerini biliyorum :) Başıma gelen su faciasını da anlattığımı unutmuşum. (:D Oyunda göremiyorum seni? Fatality atmayı özlemedin mi? :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sinsisu said:

Açıkçası ben de serverları birleştirme hazırlığı yaptıklarını düşünüyorum. Bence Funcom kendi yaptıkları oyunun kıymetini daha yeni yeni anlamaya başladı. Bakalım, oynayıp göreceğiz.

Not: Ali, forumlardaki nicklerini biliyorum :) Başıma gelen su faciasını da anlattığımı unutmuşum. (:D Oyunda göremiyorum seni? Fatality atmayı özlemedin mi? :D


Vallahi war a sardım,onu oynuyorum.Bakalım güzel bir düzen gelirse belki geri dönerim.War'da aradığım pvp aksiyonunu buldum diyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sinsisu said:

AOC'yi gerçekten oynayanlar kolay kolay bırakamaz. :) Geri dönersin sen dayanamazsın Ali. Heleki o karakterlerine bir sürü emek harcayıp terk etmek hiç olmaz. Ben seni hiç ayrılmadı kabul ediyorum. Oyunda görüşmek üzere...


Aslında haklısında,sende biliyorsun birkaç sefer çok büyük edepsizlik yaptım glabalden.Çünkü artık beni çıldırtma derecesine getiriyorlardı.Ben eğer bir oyun için birilerine küfür ediyorsam artık bende sorun oluşmuştur.Ben yaklaşık 10 yıldır mmorpg oynuyorum.İlk defa conanda birilerine küfür ettim.Warda biraz rehabilite olayım,ruhumu yenileyeyim,inşallah düzgün kafayla geri gelirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni dünya düzeni...

düşünemiyorum bile. şimdilik furyde devam edicem. ileride turan adventure pack ile birlikte turan karakter açabiliyorsak. blood and glory serverında turan bir barb veya conq kasarım.

bk ların hepsi boş. ilk ele geçiren götürür oyunu ;)

edit: zaten yazın turan ek paketi ve b&g serverı peşpeşe gelecek. bunlarla birlikte turan ek paketiyle yeni border kingdom bekliyorum. bk sayısını artırıp cross-server siege başlarlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

serverlar birleşti alman ve rus/polonya serverları haricinde tüm avrupa serverları Crom (pve) ve fury (pvp) adı altında topladılar.

şu an furydeyim. hiç görev yapmaya çalışmadım acaba gank-fest olur mu diye endişelerim var. bir çok kere gankle karşı karşıya kalsamda karşımda birini görev yaparken görüp ganklemeye hiç kalkışmadım. gerçi zaten karakterleri kasacağımı kastım. gerisi raide bakar. gördüğüm kadarıyla akşamları arada brc wing1 raidi dönüyor. onun da amacı shard toplamak. malum t3 epic craftlar fark yaratıyor.

ama güzel olan ne var minigameden minigame e koşuyorsun. 7/24 takım bulabiliyorsun. tıklamanla bir oyunun başlaması bir oluyor. bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim minigamelerde hemen herkes de ibis var...

büyük bir guildda olmamanın eksikliğini şimdi hissediyorum. 1-2 kişi götürdüğüm guild tek başıma daha fazla ilerlemeyecek. kendi raidini yapan bir guilda girmem iyi olacak gibi. forumlardan eski oyuncuları toparlayayım biraz bişiler yapabilrisek keyifli olur demiştim. ama kimse çıkmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Server birleşmesi, Crom serverını baya kalabalıklaştırdı. Çok incelemeye fırsat bulamadım ama Khemi de traderların oralarda dolanan çoktu. Yeni bir karakter açıp, tortage'ın durumuna baktım. Daha önce boş olan başlangıç haritaları oyuncu kaynıyordu. Buna baya sevindim. Zannedersem oyuna dönenler de çoğalmış. Boriye girecek vakit bulamadım ama mini gameler kalabalıktı. Dediğin gibi 1 tıklamayla, beklemeden miniye girebiliyorsun.

Yalnız başına bir şeyler yapmaya çalışmak zor. Yabancıların oyuncu sayısı çok fazla ve aktiviteleri de bu doğrultuda fazla oluyor. Oyundaki tek Türk guildinde oynayan biri olarak, keşke oyunda kendi milletimizden oyuncu daha fazla olsa dediğim zamanlarım oluyor. Hatta keşke başka guildler de olsa da rekabet halinde olsak. (:D İnsan oyunun ilk zamanlarını özlüyor.

Crom serverına baktığımda, sağlam baya guild görebiliyorum. Birbirlerine destek olup, sürekli aktif halde oynuyorlar. Artık çoğu guild T4 denemeleri yapmaya başladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o zaman seni ABYSSUS'a davet ediyorum. Çünkü bu ayın 20'sinde kendi aramızda kapışacağımız ödüllü bir pvp etkinliği var. Baya eğlenceli olacak. Ve de BK almamız yakındır. İttifak halinde olduğumuz guildler var. Ayrıca yardımcı olacak her pvpciyi görmek isteriz. İstersen önce vente gel konuşalım. Olur dersen bilgileri atarım.

Hatırlatma: Merge işleminin tamamlanmasından itibaren 30 gün boyunca karakter transferi bedavaaaaa X( :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...