Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jr gokcek: emre sike teklif etti


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Neden taşımasın ki adamlar, normal olarak bütün sene Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı kayıran TFF'ye güvenmiyorlar.
Ayrıca yok efendim Emre yaptı ot bok'la sıyrılamazsın çünkü Emre paf takım futbolcusu değil bilakis Fenerbahçe klübü kaptanı.
Daha önce de dedim, eğer Emre'nin o menejerle mesaj atıldığı sırada aynı ortamda olduğu kanıtlanırsa, Emre'nin kariyeri,o menejerlik şirketi patlar. Fenerbahçe'nin alıcağı karar ne olur tam olarak bilmiyorum ama küme düşürme olucağını zannetmiyorum en fazla puan silme falan verip şampiyonluk haklı sahibi Beşiktaş'a iade edilir ;)

p.s. Şimdi Beşiktaş'ı yanlış yazdım zannediyorsunuz da öyle değil, böyle boştaki eskide kalmış şampiyonlukları Beşiktaş'a veriyorlar genelde yarışta çok geri kalmasın diye ;P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Editlemesen bi derece komik olablirmiş belki ama hata etmişin orda :)

@sotto ben zaten fb veya emre suçlu demiyorum şu anda. kanıtları gerçek kabul edersek fb ve emre'nin ceza alması gerekir bence. Futbolcuyu ister kandırsın, ister kandırmasın. Hem fb içinden aktif olarak oynayan bi oyuncu, hem de fb'nin oynadığı takımdan biri böyle bi skandala karışmışsa o maçın tescil edilmesi düşünülemez bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kişide çıkıp demiyor ki Fener gidip şike teklif etse Kağan diye Ankaragücünde bi işe yaramayan, henüz türkçe bilmeyen adama mı eder?

akıl mantık ya.
yeter abi her Fener şampiyon olduğunda aynı olaylar.
sonra şampiyonluğu son maçta kaybediyoruz ona buna, biz şampiyon olmayınca lig bi anda temiz oluyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...