Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öneri


xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

önümde iki seçenek var ya tüm paketleriyle guild wars alıcam yada aion hesabımı yeniden aktif edicem ki level 20 lerdeydi hep aynı questler çok sıkılmıştım ve level atlamak tam bir kabustu. sizden ricam hangisine başlıyım? aion son 7 ayda eminim değişmiştir diğer taraftan guild wars çok merak ettiğim bir oyun ve hiç oynamadım ama hala oynayan var mı yada serverları dolu mu endişeliyim.Tek istediğim güzel zevkli pvp yanında çok nadir de olsa pve.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün mail gelmiş aion dan belki ilgini çeker,sanada gelmiştir muhakkak.
Jump Into the Empyrean Calling Reactivation Celebration

Get ready to dive in with both wings! We're reactivating all accounts that are inactive prior to 1 June 2011 (no banned or trial accounts, sorry) in time to let you join in for free taste of the new content and features of Aion 2.5. And every day you log in during the reactivation celebration, you get free in-game digital items, ranging from a new Ninja Motion Card to versatile Platinum Medals!

Reactivation Starts: 3 June, 2011 on 17:00 CET
Reactivation Ends: 13 June, 2011 on 17:00 CET


welcome back reactivation celebration
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aion u salla yani daha onceden acc varsa saglam falan donulmesi guzelde suanda pvp den zevk alamazsın cok seri kasman falan lazım 55 pvp si icin rift yapabilirsin onlar eglenceli ama suanda herkez 2.5 den dolayı main characterinde

guild wars dersende bire baslama guild wars 2 gelcek

open map olcak heryerde savas falan ve mapler cok buyuk olucak o guzel olabilir onun haricinde dedigim gibi

ama belki RİFT diye oyun var ustte TOPİC ide var ordan bi incele fikrim yok oyun hakkında ama goruslerin %75-80 i guzel oyun oldugundan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla spam gibi gözükecek ama yazmak istedim... Aion'un ilk çıktığında başlamış, gold sellerları ve hatta botla kasan insanları gördükten sonra bırakmış biri olarak şunu söyleyebilirim; NCsoft iyi çalışıyor.
Grind yok, gold seller, bot mot yok. Ayrıca oyun gerçekten de belli bir kitle tarafından yoğun olarak oynanıyor. Patide Aion oynayan fazla kişi yok fakat yine, belli bir Türk kitlesi tarafından epey oynanıyor. Bildiğim kadarıyla Elyos oynayan Türkler Perento, Asmo oynayan Türkler Spatalos'da yoğun.
Spatalos'da asmo olarak başladım ben ve Addicted to Chaos diye bir legiona girdim. O da, liderin adını nickini bilmeden oldu. Yeni bir sistem gelmiş onu araştırırken LFG'den "Turk guildi var mı" diye yazdığımda anında invite geldi. Gün içinde en az 20 kişilik online oyuncu sayısı mevcut.
Diyeceğim, 13 Haziran(Sanırım reactivation bitiş tarihi)'a kadar Aion'a bir şans daha vermelisiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben arada oyniyorum, perento da elyos um ehueh

solo oyniyorum ona ragmen baymadi, eger 3-4 kisi olsa ilk absladigimiz donem gibi tadindan yenmez su oyunun, vanilla wowdan aldigim zevki aliyorum hersey yeni ve tuhaf oldugu icin, lvl 34 de birakmistim iste 2 hafta filan oynadim 44 oldu, grind kolay baya

mentor sistem isahane olmus

solo instance olayina bayildim

olmus oyun ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Seperate said:

Senin dragon nest yalan mı oldu ? :) onu da yükleyip yorumunu bekliyorum nese aiona artık go go benimde launcher duruyor


Oyun şimdiye dek denediklerim arasında en güzel bu son 2-3 haftadır. Bir sürü şey de denedim yani. Level 5 oldum, zar zor çıktım oyundan. Böyle giderse hemen Level 20 olup oyunu almak gerekecek. Gerçi bu ay içinde almam mümkün değil =(

Gel beraber oynayalım, level 20 olduğumuzda biraz beklemen gerekecek ama ben oyunu alana kadar hemen alırım diyorsan. Trial'ın 20 level sınırı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ben alacağım önümüzdeki ayın biri, ikisi gibi. Trial bu ayın 17'sinde bitiyor. Bir on gün olmayacağım yani. Tutarım kendimi diyorsan girelim beraber. Ya da sen devam edersin istersen, 10 günlük açığı kapatmam zor olmaz, zaten ilerledikçe zorlaşmıyor mu seviye almak? Trial bitmeden level 20 olup daha da geri kalmaktan korkuyorum ben. Level 5 oldu bile çünkü neredeyse. %90'da filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende forumlari okuduktan sonra aktive ettim accountu. (banlanmisim nedense lol). oyun inanilmaz degismis, aion'dan kesinlikle beklemedigim bir sekilde. sonunda o karanlik, sıkıcı grind e dağımlı yapı tamamen ortadan kalkmış ve insanların oynayabileceği bir mmo'a dönüşmüş. sürekli olarak gelen surveyler ve odullerı, solo instancelar, questlerin gelirlerinin ve explerinin inanilmaz artmis olmasi hicbir zoneda grind ihtiyaci birakmiyor, hatta questler fazla bile geliyor. solo instancelar benim cok hosuma gitti cok tadinda yakalanmis, mentor/mentee sistemi de cok guzel olmus, dailyler baya basarili.

kisaca oyun cok player friendly olup o asya esintisinden kurtulmus. end game`i gormedim daha ama lvl 20 e kadar cok rahat ve mutlu bir sekilde kastim.

perento / asmodian - dreamstalker (assassian)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...