Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Perpa arasındaki bölgede ev arkadaşı aranıyor


Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Selam pati sakinleri. Bazı troll'ler yüzünden uzun süredir foruma girmiyordum ama sormam gereken birşey çıktı: Eylül ayında İstanbul'da oturmaya çalıştım ve halen burada çalışıyorum öte yandan abim sistem yöneticiliğini yaptığı kolejde yönetici baskısı nedeniyle artık çalışamayacağını söyledi ve tazminat alarak ayrılma, akabinde İstanbul'dan dönme kararı aldığını söyledi. Belirttiğim süre zarfında ben abimin yanında kalıyordum ve kendisi Temmuz'un son haftasına kadarki kirayı peşinen yatırdığını, ardından ya tek başıma kiraya çıkmamı, ya ev arkadaşı bulmamı yada İstanbul'dan ayrılmamı istedi.

1. seçenek biraz zorlar çünkü çalıştığım yere şirketin servisiyle gidebiliyorken bu civar sempt çevresinde başka bir yerde tek başıma kiraya çıkmam imkansız gibi birşey zira 850 lira maaşla çalışıyorum

2. seçenek şu an için en akılcı olanı bu mesajı da onun için yazıyorum asdsdfs

3. seçenek son çare olarak düşüneceğim seçenek. Zira eğer bu yolu seçersem hem 5 aydır çalıştığım yerdeki işim gidecek hem de işsizlikle sürünen memleketime dönmek ve arkamda bıraktığımı düşünmeye başladığım ailevi sorunlarımla baştan uğraşmaya başlamam gerekecek.

Beşiktaş - Perpa arası bölgede oturan ve ev arkadaşı alabilecek arkadaşlar bana dönüş yaparlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...