Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

yok cebinden para vermiyo Ünal Aysal.

Da kulübe bağış yapmak yasaklanamaz ki? Başkan'ın vermesi yasaklanır. Başkan birine verir o da hayırsever taraftar olarak bağış yapar :D Öyle atlatılır. Yoksa kulübe bağış tamamen mi yasaklanıyor?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Klose çoktab gitti bi takıma diye biliyorum lazioya mı ne

Podolski ne olursa olsun alınmalı. Çok acaip bi adam. Adamın mevkisi yok, koyuyorsun bir yere, kanat forvet deli gibi oynuyo, geriden top çıkartıyo, deli gibi depar atıyo, defansa kadar yardıma geliyo, adam tam saha oynuyo. Futbolu bu kadar "komple" oynayan, mevkisiz her yere yetişen çok çok az adam var dünyada.

Aysal'ın şu ana kadar kulüba 34 milyon euro kadar katkısı oldu diye okumuştum bir yerde, ama neresi hiç hatırlamıyorum, yalan da olabilir.

Sağ kanatta ben Kazım'dansa Sabri'yi görmeyi tercih ederim. Son 2-3 senedir bayağı toparladı, ara ara saçmalasa da en azından performansı katkısı bellidir, kazım gibi ne yapacağı belirsiz adam değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bildiğim kadarıyla Aysal tek kuruş vermedi ama çok merak ediyorsanız öğrenebilirim bir ara, ama vermem para diyordu en son medya dışında normal hayatta da


işte o açıklamadan sonra "lan kulüp bildiğimizden çok daha kötü durumdaymış, vay anasını neler olmuş yaa" diye bi yakınmıştı. zaten hibe şeklinde değil "nakit sıkıntısı için geçici nakit akışı" şeklinde şeyetmişti diye biliyorum. ama ddeiğim gibi çok emin değilim.

Sabri arkada Eboue önde de olabilir, ama Eboue ben bek istiyorum diyip duruyodu o yüzden geri onu koydum. Bi de sabri arkada olursa Eboue onun açıklarını kapatmaktan ileri çıkamaz, zamanında keita az küfretmemişti sabriye. hatta kendi eliyle bak burada duracaksın falan diye göstermişti maç esnasında. Değişmeli takılırlar zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok para bulmak için gece gündüz çalışıyorlar, Fenerbahçe'nin düşmesini de istemiyorlar borçlar yüzünden. Para verecek olsa reyis düşürün diye baskı yapardı şimdi düşmesin - puan alsın diye lobi yapıyo bi de gecesini gündüzüne katıyo para bulmak için. Cepten verse ne kascak, yatardı adam :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Podolski ne olursa olsun alınmalı. Çok acaip bi adam. Adamın mevkisi yok, koyuyorsun bir yere, kanat forvet deli gibi oynuyo, geriden top çıkartıyo, deli gibi depar atıyo, defansa kadar yardıma geliyo, adam tam saha oynuyo. Futbolu bu kadar "komple" oynayan, mevkisiz her yere yetişen çok çok az adam var dünyada

Rew, öyle bir anlatıyosunki duyan da Podolski değil de Schweinsteiger'i anlatıyosun sanacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Schweinsteiger'i de çok severim. Zaten bölümü takip edenler bilir sıkı bir alman takımı hayranlığım var, Ballack, Podolski, Klose, Schweinsteiger, Lahm vs. Ve evet Schweinsteiger de çok yönlü bi adam, her türlü oynuyor ama Podolski bana göre (milli takım bazında konuşuyorum, kulüpler bazında şanssızlıkları var) çok daha etkili bir oyuncu.

Schweinsteiger çok yönlü ve çok mevkide oynayan adam, ama maç içinde görevi neyse onu yapar. Adamı liberoya koyarsın top keser pas dağıtır, kanada koyarsın bindirme yapar, orta açar. Hepsini de iyi yapar evet. Ama yeri yurdu bellidir. Podolski'yi herhangi yere hapsetmezsin, solda takıl dersin aynı maçta forvet de oynar, kanada da gider, top da keser, defansa da gelir, özelliği Schw.St. gibi çok mevki oynaması değil, hepsini aynı anda oynaması. Schweinsteiger kadar teknik değil, onun gibi oyun okuyup pas dağıtma işi yok, ama adamda 5-6 tane akciğer, bol miktarda hız ve inanılmaz dripling, ani depar, bitiricilik ve gol koklama becerisi var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, senelerdir söylüyorum Podolski olayını ben. 2006'dan beri. Bayern almadan önce de "lan bu adamın kölnde işi ne gs alsa keşke" diyodum, bayernde yedek kaldığında da "şu adamı bi alsak başka şey istemem" diyodum.

Schweinsteigerden daha iyi/teknik/başarılı adam demiyorum zaten, ama tam anlamıyla enerji deposu, maç boyunca baş döndürüyor.

Ha, bana kalsa Real'e yakışır, Di Maria falan yerine çok daha iyi adam, Hamiti Khedirayı alacaklarına bunu alsalardı keşke.

Ama işte Kölnün ötesine geçince sapıtıyo ona çare bulmak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...