Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2


Buddha

Öne çıkan mesajlar

öyledir fakat birisi çıkıpta invoker pro herosudur diğer herolar kektir isteyen istediği düzeyde kullanır derse bu kişinin moba oynayıp oynamadığından şüphe duyarım ben.

ki invoker ilk çıktığı zamanlarda dengeli mi değil mi diye bakılmadan sırf yeni bir hero sistemine geçiş amacıyla çıkarıldı bu bariz belli. O kadarda iyi bir hero değil sadece çok yönlü bir hero.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

invoda sabit bir buildim var, cold snap, forge spirit, necronomicon 3. hiç şaşmaz summonlar parçalıyor oyunu. eğer çok ezdiysen hyperstone, ezmediysen mom yaparsın felç edersin adamı. böyle bir şeyle ezemiyorsan sen bitmişindir veya takım arkadaşların bi güzel feedlemiştir adamları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gelip invo hariç bütün herolara nob herosu diyeni; invo kolay hero değildir argadaş şeklinde desteklemek te apayrıymış.

evet invoker çok pro bir herodur. neden çünkü sonu yoktur o heronun. oynayan adam aksiyonda 395652 kere büyü değiştirebilir isterse ama isterse tabi. kolay değildir. ama sonuç olarak teoride mümkündür. -manası yettiği sürece tabi ki-
böylece cdleri de sıfırlandığından aksiyonda çok fazla büyü yapabilir o da adamın yeteneğine bağlıdır tabi. birisi 4 büyü değiştirebilir aksiyonda diğeri 6.
evet böyle olunca çok pro herosu oluyor tabi ona lafım yok.

ben zaten sparkcaster'ın bugüne kadar çarşı herşeye karşı mantalitesi dışında post attığını görmedim. ona bir laf atayım demiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...