Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2


Buddha

Öne çıkan mesajlar

Bende silecem birazdan. Öyle tek sefer 30$ değil sıfırlama olayı var. Sıfırlamazsan full sinir bozucu insanlar.

Dota'ya ruslar yine gelirde. Dota oynayacak adam yıllarca oynamış kişiler çoğunlukta olur. Hon tuttorialdan öğrenip oynayan cok adam var. Ve full kdr için oynuyorlar. Full KS. Dota nedir bilmeyen adamalr hep böle. Dota'dan geçenler KS olayına falan daha dikkat ediyorlar.

Adama bir daha KS yaparsan quitlicem diyorum adam bye diyor. Yani ne kadar pislik adam varsa toplanmış. 10 oyunun 9u böyle. Dota 2 en fazla 10 oyunun 3ü falan böyle olur tahminimce. Hon KDR olayını çok ön plana çıkardı herkes kdr kasıyor. O yüzden takım oyunu diye bişey yok. Sinir bozucu bir hal almış durumda 10 oyundan 9u.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi ne rusu? Herkes rus anlatamıyorum şuan oyunu oynayan adamların %90'ı böyle. Ayrıca oraya özellikle kdr diye bişey koyarsan adamlar özellikle onuın için oynar. Mmr düşerse 20$. Ama kdr'yi satın alamadıkları için full arkada ks kovalıyorlar. Yardıma gelcek sanıyorsun ölüyorsun.

Dota 2 100$ olsun anasını satayım stast mtatsta olmasın sadece leaver yazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Psr yok artık mm oynuyoruz. Gerçi public yine iyiydi adamalrı seçebiliyordun.

Mesela şöyle bişey var mmr katilleri ruslar ve nooblar Hon'a para akıtıyor diye banlist yalan. Niye banliste aldıgım adamla tekrar aynı takıma düşüyorum? Ne anlamı var o zaman banlistin.

KS olayının da çözümü var. Son vuruştansa çok hp götürene gitsin kill falan. Çünkü oyunun boku çıktı artık. Hon sürekli milelt sıfırlasın diye ilgilenmiyor şu banlist olayıyla falan. Dota 2'de umarım banliste aldığın adam karşına bir daha gelmez. Yada KS olayına bir çözüm getirirlerse falan süper olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

psr mmr aynı şey.
o dediğin olmaz çünkü normalde last hitleri carryne bırakıyosun saçma olur.
magmus bi ulti attı diye bütün killer ona mı gidicek?


İşte saçmalığın daniskası. Niye abi ben niye oynuyorum? Adam gelip KS'nin allahını yapıyor sonra ben carry'im diyor. Neyin carrysi abi? Ondan sonrada herkes carry seciyor 5 kisi carry. Niye carrynin KS hakkı var. Yok öyle bişey.

Evet magmus güzel ulti koyduysa büyün killer hakkıdır adamın. Çünkü o adam ultisiyle kill alabiliyor. Ve kill almayacaksa 50 dk carrye ayakcılık yapacaksa 4 tane oyuncu niye oynuyoruz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...