Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online


KaelThas

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba.. Darkfall Online oyununu bugün şans eseri gördüm ve biraz araştırma yaptım.. Oyunla ilgili yorumlar ve tanıtımlar gerçekten cezbedici geldi bu yüzden şuan oyunu indiriyorum.. Ben mmorpg hayatıma wow ile başlamıştım 2 yıl oynadıktan sonra eski havasının kalmadığını düşünüp (benim için) aion oynamaya başladım halen üyeliğim devam etmekte ama aionda yeterince tad vermemeye başladı.. Darkfall Online sanırım reklam konusunda biraz yetersiz çünkü daha önce görmüş olsaydım o an başlamayı düşünürdüm.. Asıl soruma gelince ben hiç uo oynamadım o yüzden bu tarz bi oyunu becerebilirmiyim? Bana herhangi bi öneriniz varsa iletirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wow ve aion un aksine tek başına takılamayacağın bir oyun. Tek başına oynamaya alıştıysan ve ingilizcene pek güvenmiyorsan hüsran olabilir.Bunun yanında wow ve aion un aksine öldüğün zaman üzerindeki herşeyi kaybediyorsun. Örnek olarak, çalışıp didinip maden/odun vs biriktirip zırh ve silah yapıyorsun, sonra şehirden çıkıp biraz avlanayım diyorsun. Yanından 2-3 tane eleman geçiyor ve seni ortalarına alıp atıp tutuyorlar.Yaptığın zırh vs herşeyin gidiyor.Bunu kaldırabilecek kapasiteye sahipsen olabilir :D
Oyunun en güzel yanı sandbox olması yani ne yaparsan yap o yaptığın şeyin skill i artıyor.

Bunun yanında dipnot herkez herkeze saldırabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurulum yaparken Microsoft Visual C++ 2008 ve DirectX SDK yüklemesinde sıkıntı yaşadım otomatik yükleme yapmadı ikisinide ayrı ayrı indirmem gerekti.. Oyunu kurduktan sonra javada hata verdi onunla ilgilide paticikten araştırma yaptım ve bölgesel dil seçeneklerinden dil kısmını ingilizce yapmam gerektiğini okudum.. Sonunda oyuna girebildim bi süre inceledikten sonra diz üstü bilgisayarım kendiliğinden kapandı.. Bilgisayara baktığımda çok fazla ısınmış olduğunu gördüm.. Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için ama sanırım bu oyun bana nasip olmayacak çok fazla sorunla karşılaştırdı ve bu beni soğuttu.. Herkese gl hf..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...