Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FREE Signups for World of Warcraft Stress Test Beta Now Open!


axedice

Öne çıkan mesajlar

said:
OmeN, 12 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
abijim biraz açda forumlara falan göz gezdir lütfen, hangi ırk nerde güçlü yazıyor heryer bağıra bağıra. tamam sen warlock fanatiğisin ama malesef warlock güçlü diil o kadar.

hayiiiiiir en guclusu warlock :D
yok abi ben zaten yukardaki bi mesajımdada warlockun ezici olmadığı bildiğimi söledim hatta ezmek için değil eğlenmek için oynayacağımı da hatta forumlarıda takip ediyorum sadece damage output u nerdeyse warlock un yarısı olan bi classın yani priestin pvp de naıl daha iyi olduğunu merak ettim çünkü aynı blizzard ın aynı forumlarında her şartta priestin tek assassin darbesinde öldüğü yazılı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm etraf manyak dolu hehe, az önce lvl 41 bi mage kadın gördüm, at almak için donation istiyordu milletten 57 goldu varmış :) oha dedim lvl 41.

ee noldu hala bitmedi şu beta? girip girip çıkıyorum oyuna sürekli.

ayrıca şu resmi alan şahısta nası bi ekran kartı vardır, o nedir bea!
www.worldofwarcraft.com/screenshots/screenshot.aspx?ImageIndex=4&Set=0

[Bu mesaj Norak tarafından 12 Eylül 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herifler european beta için zaman kazanmaya çalışıyorlar bence hazır değiller hala çunku millet bundan hemen sonra bikaç gun içinde onu bekliyor o yuzden uzattılar bunu boyle 9 gun ama yrn kapanır bu buyuk ihtimal haftaya pzt de european beta başlar ama biz giremeyiz tabi çoğumuz :) open'a kaldık artık ya da release e...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mantık yürütmene gerek yok priestlerin heal ve shadow buyulerinin cogunun cast time ı kısa, yanında mana potion taşıyan bir priest i oldurmek pek kolay iş değil, daha demin undead priest le kapıştık hatunun üzerine 4 kişi çullandık banamısın demedi interrupt olmuyor büyüleri, en son %20 lere indi hp si full heal oldu.

Bence priest gereğinden güçlü olmuş.

said:
riglous, 13 Eylül 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
priest'i neden pvp ye koyarlar hadi yazis yaparak mantik yurutmeye calisalim...

bence pvp sirasinda kendisini heallayabileceginden oyle demislerdir...
[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hatıra olsun diye main charın profilden baya SS ini aldım..



ve diğerleri; 1 - 2 - 3[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 13 Eylül 2004 04:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dualwield gelene kadar bu sword çok iyi hem hızlı hemde yüksek damage oranı var. Ben biraz dandik dagger larla denedim ve baya iyi sonuç aldım ama dualwield için guild dekilerin tavsiyesi one-handed sword (main hand) ve dagger (off-hand) kullanımı baya avantajlıymış.

Yinede denemek lazım ayrıca talentlar açık olmadığı için onlarıda test edemedim, aslında onları test etmeyi çok istiyordum.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda en mutlu olduğum 3 an yaşadım,

1. guild tabard aldım
2. shoulders item drop ettirdim
3. lvl 20 oldum. (Aspect of the Cheetah ve Dualwield geldi)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe evet genelde o tür muhabbetler vardı ama en iyisi Darkshore da bir grup adamın toplanıp shout atarak blizzard a yalvarmasıydı, "lütfen bu serverı kapatmayın open beta server yapın" diyorlardı.

son 2 günde en hoş olanıda artık insanlar lvl kasmayı bırakıp eglencesine raid yapıyor ve ellerindeki fazla itemları işine yaracak kişilere bedava veriyorlardı =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimki meat olduğu sürece hepsini yer

akıllı kedim vardı =)

bu arada demin bir piskopatlık yapıp kendi localhost uma wow emulation server kurdum ama bir anda UO geldi aklıma ve oyundan soğudum =/[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam zevkliydi baya evet. Ama horde dan özellikle yüksek lvllı elemanlar son gece olması ve allience crossroads ı basmış olmasına ramen quest kasıyordu hala. Lvl 14-20 arası karakterimizle savunmaya çalıştık crossroads ı ama 279 hp i olan shamanım 578 damage yiyince feleğini şaşıyor tabi :) Adamlar heralde yememişler içmemişler lvl 41 olmuşlar. Karambolde bi lvl 17 aldım, 3, 4 defa 300-500 damage yiyerek öldüm, arada benden 10 lvl yüksek olmayıpta her büyüme resist etmeyecek bi kaç kişiye büyü attım. Felaket bi kaos ortamı vardı dün, ama zevkliydi baya.


Priest dışında her sınıfla lvl 10dan sonrasına baktım betada, en zevklisli bence Shaman. Kesinlikle ana karakterim bi orc shaman olucak. Hiç beklemiyordum ama warriorlar da çok eğlenceli. Recklessnes falan da aldıktan sonra iyice coşuyorlar. Pvp deneyimim bi karşılkaştırma yapmak için yetersiz, zaten lvl 20den önce de gerçekçi bi karşılaştırma yapılabileceğini sanmıyorum. Ama pvm için en kolay sınıf paladin gibime geldi. Yine en sıkıcı sınıf ta paladindi bence. Son derece monoton oluyor combatlar.

Bu arada paticik horde ları aynı çatı altında birleştirmeyi düşünen var mı? Betayı gördük, guild olayı nasıl işliyor az çok biliyoruz. Sayımız az olur gibime geliyor, ama bu da büyük bi dezavantaj.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...