Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Spotify arşivlemek için çok güzel bir seçenek, akıllı telefon ve pc senkronizasyonu falan çok rahat fakat Pandora'nın öneri sistemi ve bu özel radyoları çok güzel işliyor. Bir radyo açıp da sevmediğim şarkıya rast gelmedim daha.

VPN işi çözüyor ama hem hız olarak hem de fiyat olarak çok sıkıntı. Hani amaç güvenlik değilse şu smartdns olayı çok güzel gibi gözüküyor.

Bir mail attım smart dns proxy'e 5 dakikadır anında cevap yazıyorlar çözecekler gibi bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben kazıklandım da çok sık %75 gibi indirimlerle yıllığı 20 euroya getiriyor zenmate. Ben zenmate premiumla speedtest yaptığımda 80mbit görüyorum, normalde 100mbit internetim. Ping yüksek tabi ama zaten pandoranın çok yüksek bir bitrate'i yok. 720p netflix çok rahat izliyorum yüksek kalitede. Onu belirteyim dedim, bence öyle bir indirim yakalarsan deneyebilirsin :)

spotify'a gelirsek radyo sistemi çok kötü keşif falan, pandora'nın müzik kütüphanesi yetersizmiş biraz, yoksa radyo kafası için çok iyi tabii
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

bingildak said:

smart dns'i kurdum, şahane oldu, 3 ayda patlattım işimi görüyor netflix noktasında.

sorum şu, smart dns'in sadace dns özelliğinin herhangi bir gizleyici niteliği yok değil mi VPN olmadığı için. torrent etc şeylerde hala traceable durumdayız.


çok sakat var, yazdım ama görmedin sanırım, ya bu smart dns proxy.com'dan kurdun değil mi? kurarken en yakın dns ipsini seçin diyor ya, Türkiye ve Almanya seçtim ben sen nasıl yaptın? blocklu yerlere (pandora örneğin) hala girmeiyorum ben niyeyse


evet, aynen tr ve almanya.

pandoraya sorunsuz giriyor, siteden acc'a gir, oradan IP adresini register et, yoksa dns işe yaramaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siteyi tam hatirlamiyorum ama bir ara online storage, cloud server sitelerini arastirmistim. Ayda 7$ civarinda sinirsiz storage veren hizmetler var.
Asil onemli olan bu sitelerden bazilari Torrent linkini yapistirinca siteye sizin unlimited storage hesabiniza baya absurd hizlarda Torrent cekiyor. Yani siz kotaniza hic dokunmadan torrenti sinirsiz online hesabiniza cekip ordan stream yapabiliyorsunuz.
Hani film cektim bir tek evdeki bilgisayardan degil tum chizlarimdan erisiyim derseniz, kotadan bu ayricanada hic yemesin derseniz cok fantastik bir sistem.
Adamlarla kontaga gecmistim bi de suna Kodi plugini ekleyin diye adamlar iyi fikir 2-3 aya ekleyelim dediler. Sonra unuttum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Uc neden:

[list]
[*] Dizi ve film izleme. Kanada ve ABD kanallarinin sitelerinden, Funimation'dan, Crunchyroll ve arada bir bizleyip cikilan binbir siteden...
[*] Devlet sansuru ve izlemesi. Tam olarak kurtulmak mumkun degil ama en azindan dogrudan Turkiye tarafindan izlenemiyoruz, ve VPN kullandigimiz ulkenin izlemesi icin de ek masraf gerekiyor ve ozel olarak bize bakmayacaklarsa o ek masrafi yapmazlar. Bir torrent icin yapmazlar yani mesela. Sansure de takilmiyorsun.
[*] Throttling'den kurtulma bir de. Youtube hizlaniyor mesela VPN ile. Facebook, Twitter filan da hizlaniyor.
[/list]
HideIPVPN'de indirim yapmis bu arada. Aldim simdi SmartDNS'yi denemek icin Netflix'le. Duzgun calisirsa Smartflix'e ek para vermem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli vpn'ler saglam altyapilari sayesinde ping time'nizi dusurebilir. Oyun icin hizmet veren vpn'ler dahi var. Duzgun routing sayesinde, rota diyelim, bilgisayardan cikan veriler hedef sunucuya en yakin yoldan, vpn ozel agindan yonlendirir.
O yuzden ucuz diye cakma vpn'ler almayin. En guzeli indirim falan bekleyip,arayip kaliteli yillik vpn almak.
Ben torguard aldim, yillik 29 dolares kupon indirimi var.
Mesela onda sifrelemeyi iptal edebiliyorsun. Kafanizda vpn sifrelerken baglanti duser sorusu varsa oltadan kalkiyor. Ben de sifresiz kullaniyorum evde. Telefonda sifreli cunku acik wifi'lere baglaniyorum tehlikeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

HideIPVPN'de indirim yapmis bu arada. Aldim simdi SmartDNS'yi denemek icin Netflix'le. Duzgun calisirsa Smartflix'e ek para vermem.


Deneyince haber verir misin ? Smartflix' e ben de para vermek istemiyorum çünkü. En azından SmartDNS alırsam bşaka şeylere de yarar.

Ek olarak, geçen Smartflix izlemeye çalışırken, blocked uyarısı aldım. Netflix birşeyleri banlamış gene, sorunu çözücez demişlerdi ve çözmüşlerdi şu an sorun yok. Sanki Netflix isterse Smartflix i ortadan kaldırır gibi bir durum oluştu bende.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...