Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire


GERGE

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, ShadowFury dedi ki:

Bence kitabın sonu diziyle aynı olacaktı ama millet finali itin bir tarafına soktuğu için yazmaktan korkuyor.

çok yüksek ihtimal çünkü güya kitabın sonunu söylemişti d&d'ye. herkes yerin dibine sokunca birebir aynısını yaparsa "bitirmeden öldü"den bile kötü kalır bıraktığı namı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kitabın sonu olduğundan bile şüpheliyim.

sürükleyici ve başarılı bir yazım ama bilindik ortaçağ ülkelerini alıp, taşralı ahlakı ile harmanlayarak, dallas gibin entrika salmalı ile sararak, eser miktarda fantastik ve genel kurgu öğeleri ekleyerek oluşturulan bir seri bu aslında.

Açılışın ak gezenler ile yapılmasına rağmen kitaplar boyunca doğru düzgün sahneye çıkmamaları ve onlardan bağımsız olarak dönen olayların işlenme durumu bende yapılan epik açılışın, entrika, ensest ve gayri meşru ilişki sarmalında dönen hanedan kurgusunu okumaya teşvik olarak yazılmış bir açılış olduğu düşüncesi uyandırdı.

bütün kurgunun ak gezenler üzerine yığılması ve düğümün onlar ile kesilecek olması beklentisini okuyucuda uyandırarak yazılan kitaplar ve çekilen diziye rağmen kafasında bu sona uygun bir kurgu belki de hiç yoktu aslında, gayet günü kurtarmak için bile yazılmış olabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Gidin Malazan okuyun, Memory, Sorrow & Thorn okuyun. Bir sürü kitap var bitmiş. Wheel of Time okuyun. Joe Abercrombie okuyun. Ben umudu kestim bundan.

The Doors of Stone'dan da umudu kesim zaten, 10 sene oldu, en son ne olmuştu hatırlamıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...